Cum să-l cucerești?
Dezbracă-ți sufletul de complexe și gânduri negative, învață să te iubești așa cum ești, poartă pantofii tăi preferați, un toc te poate ridica mai aproape de cer, acolo unde visele tale se pot îndeplini.
Nu-l căuta cu disperare dar nu-l ignora. Învață să te bucuri de prezența lui, să-i vorbești despre cine ești astăzi, nu-l amesteca în trecutul tău, nu-l compara cu cei pe care i-ai părăsit sau te-au rănit, aceștia cândva vor înțelege ce au pierdut și sigur te vor aprecia mai mult.
Fii optimistă, dansează prin casă, dovedește-i că știi ceea ce vrei, ai un țel în viață și, cum te-a învățat tatăl tău, nu vei depinde de niciun bărbat.
Fii tu, dacă te va iubi, te va lua cu zile frumoase și zile mohorâte, cu momentele în care te simți luptătoare și clipele în care n-ai chef de nimeni și nimic. Amintește-ți că iubind, devenim mai buni, învățăm de la sufletul pereche și reușim, prin iubire, să umplem mici prăpastii din sufletul nostru.
Nu îl ține legat lângă tine, iubirea nu este o închisoare. Nu îl sufoca, arată-i că ești o femeie puternică și dacă la un moment dat se va termina, te vei ridica din nou. Dacă vrea să plece, lasă-l să plece. Atrage-l cu naturalețea ta, cu zâmbetul tău, cu ochii tăi, cu parfumul tău, cu senzualitatea ta când sunteți doar voi doi, cu modestia ta, cu respect și mister.
Învăță să spui „poate”, nu spune mereu „da”.
Fii elegantă, îmbracă-te cum îți place și nu uita că bărbatul potrivit este cel care te face să râzi, să zâmbești, să te simți frumoasă. Cel care stând la o masă nu bagă în seamă telefonul sau lumea, te privește în ochi, se bucură de prezența ta și vorbele sale parcă îți ating buzele.
Fă dragoste cu sufletul lui, arată-i că ești o stâncă și o floare, că poți fi un om firav și o luptătoare.