Cum altii au suferit dupa mine, eu am suferit dupa tine. Ciudata viata asta, parca-i o roata ce se roteste in nestire.

Nu stiu ce credeai ca se va intampla, nu stiu daca asteptai un mesaj din partea mea pentru ca asa te-am obisnuit, daca sperai ca aceste discutii sa se piarda printre promisiunile tale fara rost, dar in ultima vreme tot ce am decis… a fost pentru binele meu. Probabil am fost si sunt egoista, nu neg. Totusi as vrea sa stii ca sunt bine si ma descurc fara tine.

Nu sunt eu perfecta, de tine nici nu mai vorbesc, insa chiar te iubeam. Chiar tineam la tine si credeam ca esti diferit. Nu vreau sa te jignesc pentru ca respect oamenii pe care i-am iubit. Nu te judec, probabil mi-ai facut un bine atunci cand ai spus ca nu mai simti nimic si din acest motiv vreau sa-ti spun ca ma descurc bine, ca ma simt libera si puternica!

Am mai mult timp liber si aleg cum sa-mi petrec serile, nu mai primesc mesaje ironice, nu ma mai simt ignorata si zambesc! Da, zambesc si ma simt frumoasa! Pe moment, cand am decis sa plec, credeam ca nimic nu va mai avea rost, ca n-am sa mai simt un asemenea sentiment fata de cineva!

Ulterior am inteles ce inseamna libertatea, sa nu te mai preocupi pentru filmele din capul altora, sa nu te mai panichezi asteptand un raspuns, sa nu mai adormi plangand, sa nu te mai certi si sa zambesti. Plecarea ta m-a facut sa-mi doresc sa iubesc din nou si de data asta sa merite fiecare moment! Acum nu ma grabesc, lucrurile vin de la sine.

Afla ca ma descurc si mi-e bine asa. Si nu voi face ca tine, nu ma voi arunca intr-o relatie doar pentru ca ma tem de singuratate si am nevoie de un umar pe care sa plang. Nu, nu. Am sa iubesc la momentul potrivit, momentan invat sa ma iubesc tot mai mult si sa-mi traiesc viata!

LINK POZA