Nu a fost sa fie intre voi, dar asta nu inseamna ca n-ai sa intalnesti omul potrivit.

Iti recomand sa accepti ca nu este vina lui sau a ta: pur si simplu nu v-ati potrivit, dar asta nu inseamna ca esti prea greu de iubit. Nu ai intalnit INCA persoana potrivita, pana la urma nu are rost sa te grabesti. Daca iti doresti un om langa care sa-ti petreci urmatorii ani din viata, de ce ai vrea sa te multumesti cu putin? De ce trebuie sa te pripesti?

Cea mai sincera si deosebita forma de iubire este atunci cand ii doresti atat de mult bine incat decizi sa il lasi liber, permitandu-i sa fie fericit altundeva. Nu va potriveati. Punct. Accepta ca el va gasi fericirea altundeva si tu vei gasi omul potrivit. Vei vedea ca dezamagirea  pe care o simti acum va disperea atunci cand ranile sufletului se vor vindeca. Nu te grabi. Ofera-ti timp. Analizeaza. Intreaba-te ce iti doresti.

Ai rabdare. Undeva in lume exista jumatatea ta, draga mea. 

Despartirea este ceva dureros, insa ne ofera sansa de a analiza anumite comportamente si de a ne regasi. Este foarte important sa petreci timp cu cei dragi din viata ta, sa fii suficient de puternica pentru a intelege ca nu poti cauta confirmari intr-o alta persoana atata timp cat nu crezi in tine. Trebuie sa intelegi ca nu are rost sa incepi o noua relatie doar pentru a te razbuna si a-i arata ca ai mers inainte. Nu trebuie sa convingi pe nimeni, nu trebuie sa dovedesti nimic nimanui. Doar tie.

Ai rabdare, o sa fie bine. Viata merge inainte. 

Iubirea apare atunci cand nu te astepti si vei vedea ca era acolo, nici observasei fiind concentrata asupra altor prioritati. 

Vă reproșați defecte, comportamente, aruncându-vă cuvinte. Nu este mai simplu sa intelegeți că dacă dragostea insemna suferință … pur si simplu nu vă potriviți? Orice s-ar intampla, respectați-vă deoarece ați petrecut o perioadă impreuna si sentimentele nu dispar. Dacă ai iubit un om, cel mai probabil ii vei dori binele pentru totdeauna desi sunt momente in care nu poți uita cât te-a rănit.

 

Mergi inainte, o să fie bine. Viața merge inainte. Rămâne respectul.

Poza principala de  Maksim Goncharenok / Pexels