Când iubești o femeie nu înseamnă că te înjosești ca bărbat.
Când respecți o femeie nu înseamnă că ești un bărbat slab sau duci lipsa bărbăției.
Scriu pentru cei care își ascund sentimentele pentru că le este teamă de părerile prietenilor: vă îndrăgostiți dar aveți impresia că un bărbat puternic nu trebuie să dovedească iubire, altfel riscă să se facă de râs.
Nimic mai greșit. Un bărbat adevărat știe când femeia pe care o iubește are nevoie de o îmbrățișare, când o poate surprinde cu o floare, când să o caute, cum să o sărute, cum să o facă fericită. Un bărbat adevărat nu se teme de părerile celorlalți, oferă siguranță iubitei sale printr-o simplă privire.

Un bărbat adevărat cucerește inima unei femei zâmbind, oferindu-i motive pentru a fi fericită. Un bărbat iubește cu adevărat când reușește să-și deschidă sufletul în fața jumătății sale, când se dezbracă de complexe și reușește să se poarte natural. Un bărbat iubește cu adevărat atunci când o caută, când timpul petrecut cu ea parcă nu este de ajuns.
Bărbații știu să iubească. Când un bărbat iubește, lasă toate armele jos. Fără să vrea, devine vulnerabil dar nu-l interesează: pentru fericirea ei ar face orice.
Un adevărat domn merită o adevărată doamnă. Un bărbat îndrăgostit merită o iubire sinceră.