[:ro]

Se simte invincibila, unica si deosebita. Asta ii da putere si speranta, dar daca nu-i oferi dragoste si o ranesti… doar tu vei avea de pierdut.

Sau mai bine spus nu vrei sa vezi, sa realizezi ca ai langa tine o femeie demna de respect.

Daca pentru ea nu exista altcineva, tu trebuie sa te consideri cel mai norocos barbat.

Iubirea este ca o combinatie magica: nu este usor sa-ti intalnesti sufletul pereche. Suntem atatia pe pamant, grabiti, insetati dupa succes, disperati dupa reusita, intotdeauna incercand sa imbunatatim ceva.

Tu nu stii cate poate ierta o femeie indragostita, dar te previn sa nu te exagerezi altfel risti sa ramai fara cea care te considera singurul barbat din viata ei. Daca vrei sa privesti altundeva, afla ca asta nu inseamna respect si iubire. Pentru femeia de langa tine esti unic si asta te obliga sa te porti ca atare, cu respect si tandrete. Decat sa iti bati joc de sufletul ei, mai bine pleaca. Află ca femeia de langa tine poate ierta multe, dar nu-si va calca demnitatea in picioare. Daca o consideri drept certitudine, o vei indeparta si o vei vedea cum isi va face valizele pentru a cauta ceva mai mult.

Daca crezi ca femeile alearga dupa bani si putere, afla ca nu sunt toate trase la indigo: o adevarata doamna nu se indragosteste de ceea ce ai. Stie ca ce ai realizat inainte de a o cunoaste nu reprezinta succesul ei si nu ii apartine, ca tot ceea ce conteaza este viitorul impreuna si ca trebuie sa exista respect.

Pentru toata iubirea daruita… ea isi doreste doar respect, tandrete si sinceritate. Daca o compari cu restul si o desconsideri doar pentru ca altele sunt superficiale si false, vei pierde femeia care te iubeste cu adevarat din cauza celor carora nu le pasa de nimeni si nimic.

POZĂ[:]