[:ro]Salut! După cum v-am povestit, am primit un pachet din România, livrat cu ajutorul allpacka.ro (aici găsiți articolul)! Am primit multe chestioare mișto despre care am să vă vorbesc în săptămânile următoare.

Primul produs pe care l-am încercat și care m-a surprins plăcut, sunt cremele de la THE BODY SHOP.

După cum știți, când vine vorba despre creme și alte minunății pentru piele, sunt destul de pretențioasă. Nu o fac intenționat, însă am o piele foarte sensibilă, uscată și mofturoasă. Nu ador să-mi aplic creme, de ulei nici nu se pune problema. Nu-mi place senzația, mai ales pentru că trebuie să aștept să-mi intre în piele și sunt o fire destul de agitată.

Cum am primit produsele, am deschis crema în flaconul rotund și am fost uimită de parfum! Un parfum dulce și o textură fină, ușoară, care-mi lasă pielea fină!

Am mai încercat produse pentru piele uscată, creme peste creme, toate m-au dezamăgit oarecum, mai ales pentru că nu-mi simțeam pielea hidratată și mi se părea totul neschimbat: pantalonii mei de pijama erau foarte parfumați, dar pielea mea rămânea uscată și avea un aspect foarte trist.

De când folosesc crema de corp de la THE BODY SHOP, pot spune că pielea mea arată WOW. Înainte mă feream de oglindă în timpul zilei pentru că se vedeau toate venele și toate defectele posibile, plus că pielea mea, mai ales pe picioare, nu avea un aspect ok, nu părea hidratată!

Zilele trecute mă uitam în oglindă și am fost uimită. Este mai elastică, mai luminoasă și mai hidratată!

Asta înseamnă că pătrunde în piele și oferă ceea ce-mi trebuie! Mai ales pentru că vine vara

și trebuie să folosesc nenumărate protecții

(dacă aveți idei pentru creme solare, să mă anunțați).

Am intrat pe site-ul celor de la TBS și am găsit găsit cremele de mai sus

într-o gamă super pentru piele uscată!

Mulțumesc celor de la THE BODY SHOP pentru produse!

[:it]Ciao! Nei giorni scorsi ho ricevuto un pacco dalla Romania con alcuni prodotti da provare, per potervi dire la mia opinione. Ho trovato i prodotti anche sul sito Italiano, quindi trovate il link sotto.

In questi giorni ho testato la crema THE BODY SHOP di cui sono molto soddisfatta!

Credo sia perfetta per le pelli secche e delicate! Se avete una pelle poco idratata come la mia e volete prepararvi per l’estate ed affrontare al meglio questo cambio di stagione, vi consiglio la collezione Almond Milk and Honey.

         Ho già provato la crema per il corpo e latte da bagno

e sono rimasta contena!

L’odore è dolce e piacevole, la crema per il corpo ti lascia la pelle luminosa, elastica e profumata.

Dopo qualche giorno ho già visto i risultati e sono rimasta CONTENTA.

VOTO: 10/10

Consiglio per le ragazze con pelle delicata, sensibile e secca.

[:]