Sfarsitul unei relatii reprezinta un esec pentru multi dintre noi. Te dedici cat poti de mult, gasesti timp si rabdare, visezi, speri, iti imaginezi si te astepti ca lucrurile sa dureze pentru totdeauna.

Cateodata esuam si trebuie sa spunem gata, s-a terminat. Nu exista momentul sau modalitatea potrivita pentru a lua aceasta decizie si orice ai face te vei gandi la acea decizie pentru o buna perioada din viata ta. Imi place sa cred ca atunci cand iubirea dispare, ramane respectul. Si daca a fi suficient de matura pentru a intelege ca nu merge inseamna a fi egoista, atunci imi asum acest risc.

Ma intreb de ce este atat de greu sa pastrezi langa tine omul potrivit, de ce suntem atat de greu de multumit si nu mai suntem dispusi sa facem un mic compromis, sa mai lasam de la noi pentru a face ca lucrurile sa fie bine. De ce preferam singuratatea decat sa mai renuntam la orgoliu, de ce preferam sa spunem ce avem de spus considerandu-ne directi cand am putea numara pana la zece si sa ne amintim ca in fata noastra se afla persoana iubita.

Traim in era mesajelor si nu mai dam importanta cuvintelor in timp ce faptele nu-si mai au rostul, parca merg pe doua poteci separate. Ne atrage tot ce este superificial si suntem atat de grabiti incat nu mai avem timp pentru oameni si sentimente.

LINK POZA