Te iubesc pentru că mă placi așa cum sunt și n-ai nevoie de prea multe explicații, ne înțelegem din priviri!

Te iubesc pentru că-mi săruți fruntea și simt că sunt cea mai norocoasă femeie, că nu pot cere mai mult de la viață și lângă tine am găsit liniștea pe care mi-am dorit-o. Te iubesc pentru că împreună râdem cu lacrimi și împărțim momente desenând amintiri.

Iubirea este un sentiment pe cât de dulce, pe atât de complicat și imprevizibil.

Privindu-te realizez că viața nu este despre perfecțiune, ci momente care ne aduc împreună. La bine și la rău, trecem peste toate și asta contează. Îmi place când mă privești și îmi săruți fruntea, când te încrunți și mă privești ca un copil mofturos, când ne plimbăm prin parc, când ne certăm și ne împăcăm într-un cearșaf mototolit cu iubire.

Ce-nseamnă iubirea? Să râzi cu omul de lângă tine, să vă surprindeți zi după zi, să te întorci acasă și să-i povestești despre cum ți-ai petrecut ziua, despre reușitele tale și să vezi în ochii persoanei iubite acea susținere de care ai nevoie pentru a înfrunta orice!

Te iubesc pentru că lângă tine mă simt femeie, m-ai învățat să mă iubesc așa cum sunt, mi-ai atins pielea și m-ai făcut să visez pentru că atingerea ta mă face să tremur de fericire. Zâmbetul tău îmi încălzește dimineața, privirea ta mă face să mă simt protejată și frumoasă, vocea ta îmi sună în minte în fiecare moment.

Asta înseamnă iubirea: să nu te mai saturi de atâta tandrețe și fericire, să te dezbraci de complexe și teamă, să te lași iubită și să simți că trăiești. Iubirea este viață. Iubirea este motiv de bucurie, de liniște sufletească. Iubirea îți oferă un motiv în plus pentru a savura fiecare moment al acestei călătorii numită viață.

poză<<pexels.com