Sunt rebelă ca Marilyn Monroe, ascund o furtună în sufletul meu și mă îndrăgostesc nebunește, ca și cum restul lumii n-ar mai conta. Câteodată risc să par mult prea naivă dar în spatele unei priviri inocente ascund mult chef de viață și iubire. Îmi place să râd, îmi place să-mi ascund defectele ca lumea să creadă că totul este bine. Când sufăr, parcă tot ce este în jurul meu se prăbușește și nu-mi doresc decât singurătate și liniște. Vreau să-mi trăiesc viața din plin dar realizez că sunt mult prea vulnerabilă și depind de iubire, îmi doresc să fiu iubită și pentru acest sentiment aș face orice. 

Sunt misterioasă ca Audrey, la prima întâlnire nu atrag privirile oamenilor pentru că prefer să te cuceresc prin simplitate, eleganță și mister. Am multe vise, îmi doresc o familie, îmi doresc să cresc și să mă maturizez dar știu că fiecare moment al vieții merită trăit din plin și are un rost, n-are sens să-l grăbim. Este greu să înțelegi ceea ce gândesc dar dacă reușești să-mi ții pasul, lucrurile se vor rezolva.

Sunt îndrăzneață ca Sofia Loren, îmi place să-mi descopăr noi calități și să mă simt femeie. După ani și ani, am înțeles că fiecare om este frumos și vreau să valorizez omul care sunt, să folosesc rujul meu preferat, să port rochia neagră care-mi stă cel mai bine și care mă face să mă simt femeie. Vreau să fiu dorită, să cuceresc omul iubit zi după zi și să-l surprind cu un zâmbet splendid și o cămașă de noapte din mătase. 

Sunt femeie, sunt magie, sunt un amalgam de sentimente! Nu uit că educația este biletul meu de vizită, că parfumul este un dulce „la revedere” și că timpul fură frumusețea dar nu poate lua eleganța și bunătatea.

N-am să mă schimb pentru un bărbat, vreau să-l cuceresc prin naturalețea mea. Să iubească defectele chipului meu și să-și dorească dragostea și atingerea mea.

photo found on: www.weheartit.com