Ridurile, celulita, parul alb sunt… ale mele. Imi apartin, sunt o bucata din povestea vietii mele si n-am de ce sa ma ascund. N-am de ce sa-mi fie rusine: sunt om, sunt femeie, traiesc si fiecare secunda, fiecare decizie, fiecare rid si fir de par alb ma reprezinta.

Am grija de aspectul meu fizic, nu-mi displace sa ma aranjez, insa este foarte important sa intelegi ca o fac pentru mine. Nu ma aranjez de teama ca omul meu ma va lasa pentru altcineva, nu ma gandesc la parerile celor din jurul meu si nu o fac de dragul lumii. O fac pentru mine, pentru ca sunt o femeie demna de respect, pentru ca ma simt in largul meu atunci cand imi dau cu parfumul meu preferat sau cand ma rujez cu o nuanta care se potriveste cu culoarea pielii mele.

Nu ma schimb pentru nimeni. Am pierdut nopti in care ma simteam judecata, criticata, as putea spune chiar urata. Uitasem ca nimeni nu-i perfect, ca degeaba vrei sa iubesti daca nu te iubesti si ca fiecare defect ma deosebeste de restul.

Daca citesti aceste randuri, afla ca esti minunata. Afla ca majoritatea femeilor au celulita, cearcane, riduri si vergeturi. Pielea este ca un tablou. Trece timpul si experientele vietii – bucuriile si momentele grele – lasa o urma in suflet si pe piele. Sa nu-ti fie rusine, sa te iubesti si sa nu te schimbi! Sa te respecti! De ce pui la suflet cuvintele unor oameni care nu te cunosc? Habar nu au, vorbesc aiurea si tot ce-si doresc este sa te raneasca. Nu-i lasa. Eu asa am facut si traiesc mai BINE!

POZA