Nu-mi trebuie mult, este important cine sunt atunci cand ma aflu langa omul iubit.

Apreciez mai mult o floare intr-o zi fara ocazii speciale, un mesaj ce mă surprinde, un sărut pe frunte inainte de a-mi spune noapte bună. 

Ai putea spune ca sunt o romantica si trebuie sa recunosc ca ai dreptate. Nu vreau sa ma vindec de acest sentiment pentru ca dragostea inseamna sa fii acolo, sa imparti bune si rele, sa simti fiecare moment, sa te lasi surprinsa si sa imbunatatesti viata omului pe care-l iubesti.

Mult timp am crezut ca ceva nu-i in regula, ca am asteptari prea mari si ca acel om – tandru, atent si carismatic – nu exista. Si dacă ar exista, probabil nu este pentru mine. Timpul mi-a dovedit ca in lume fiecare dintre noi are o jumătate. Stiu ca unii domni apreciează altceva, dar imi place să cred ca mai există bărbati care apreciează spontaneitatea, ambiția si naturaletea femeii. Imi place sa cred că nu este nimic rau in a ce petrece o seară linistită, urmărind un film in doi.

Sunt femeia pe care probabil nu o observi atunci când mergi intr-un club… pentru că nu-mi place să fiu in centrul atentiei. Nu-mi place să beau pentru a mă distra, ci prefer să o fac pentru că am starea de spirit adecvată.

Probabil nu mă observi pe stradă pentru că port haine neutre si nu-mi place să-mi afisez posteriorul sau decolteul la prima ocazie. Sunt femeia care preferă să fie descoperită si crede cu desavarsire in intimitate. Dincolo de toate, sunt femeia care apreciează spontaneitatea, plimbările in doi, serile urmărind un film, gătitul impreuna si tot ce-mi satisface cunostinta. Cand usa se inchide, rămâne intre noi ce se va intampla. Pentru că asa sunt eu, tot ce-i frumos vreau să țin pentru mine. Doar pentru mine.

SURSA POZA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.