Desi credeam ca esti potrivit pentru mine si chiar am crezut cand spuneai ca iti doresti ceva mai mult, realizezca ai mintit pana in panzele albe si ca a fost mai bine asa pentru ca mincinosii ca tine nu merita o iubire sincera si onesta.

Am suferit cateva zile dupa care am inteles ca n-am pierdut nimic, ca exista barbati mult mai sinceri si maturi, ca tot ce ai facut a fost sa-mi ranesti sentimentele si sa-mi oferi promisiuni desi te-am rugat sa nu ma ranesti din nou pentru ca nu mai aveam chef pentru suferinte si iluzii. Inca un nume pe o lista? Nici macar. In scurt timp am realizat ca a fost mai bine asa, ca am insistat ca sa aflu ce simti cu adevarat si sa inteleg cine esti, chiar daca am primit eticheta de „imatura” „pisaloaga” sau alte cuvinte fara rost. Desi m-au ranit pe moment, le-am ignorat pentru ca cei ca tine nu rostesc cuvinte cu rost, sunt nepasatori si calca in picioare sentimentele altora. Si n-am sa-ti doresc nimic mai mult decat sa primesti ceea ce meriti si sper sa-ti gasesti jumatatea pentru ca la un moment dat jocul asta se va termina. Dincolo de toate, cred ca amandoi am avut de pierdut: eu am pierdut respectul fata de tine si interesul, tu ai pierdut o femeie ce putea sa te iubeasca si sa-ti ofere multe.

Am suferit cateva zile dupa care am inteles ca sunt norocoasa pentru ca am prietenii langa mine, ca am ambitiile mele si viata este minunata. Ca nu trebuie sa astept un mesaj de la un fals care habar n-are ce-nseamna respect si sinceritate, ca nu trebuie sa ma rog de omul de langa mine si sa-i cer sa ma surprinda: daca nu simti asta, daca nu-ti pasa de un om, oare de ce trebuie sa-ti bati joc de sentimentele altora? Pentru ca esti un egoist. Asa ca nu te preocupa, sunt bine si chiar ma bucur ca totul s-a terminat. Mi-e bine asa, prin crapaturile sufletului a intrat din nou speranta si mi-ai amintit ca stiu sa iubesc si inca mai cred in dragoste si fericire. Mi-ai amintit cine sunt: o femeie capabila sa iubeasca si care refuza sa fie mintita.

SURSA POZA