[:ro]

Credeai ca nu aflu, probabil n-ai inteles pe cine ai alaturi, probabil credeai ca nu sunt atenta, ca am uitat de noi si ca solutia perfecta o gasesti in bratele ei.

N-am nimic impotriva ei pentru ca vezi tu, ea nu are vina: vinovat este cel care dormea seara langa mine si ma saruta gandindu-se la ea, vinovat este cel care ma privea in ochi spunandu-mi ca ma iubeste, oferindu-mi sperante si vise pe care le-as arunca departe de mine deoarece tocmai acele cuvinte astazi imi fac rau. Acele promisiuni fara rost, gandite doar pentru a ascunde adevarul, crezand ca iubirea este un joc.

Oare cat mai aver de gand sa ascunzi adevarul? Credeai ca ai sa primesti un premiul pentru cel mai bun actor?

Sa nu crezi ca am sa discut, ca am sa te jignesc, ca am sa o judec pe ea: ca si mine, a avut incredere in tine. Ca si mine, s-a indragostit. Nu-mi ramane decat sa imi vad de viata mea si sa multumesc vietii pentru ca mi-a dat sa inteleg ca nu sentimentele nu se pot forta, ca oricata libertate daruiesti uni om…nu te fereste de dezamagiri si minciuni. Cine sa mai inteleaga ceva? Eu n-am sa devin femeia geloasa doar pentru ca omul pe care l-am iubit nu a stiut sa priveasca in suflet si sa inteleaga ce vrea.

Ma vrei pe mine sau pe ea? Oricum nu mai conteaza. Ramai cu bine.

SURSA POZA AICI[:]