[:ro]

Spui ca este vina mea, dar eu stiu ca intr-o zi imi vei zambi fericit si sper ca vei fi suficient de matur pentru a intelege ca a fost si pentru binele tau.

Mi-am asumat acel risc chiar daca prietenii din jurul meu il considerau ca un membru al grupului, chiar daca familia mea nu se astepta si nici eu nu credeam ca voi putea infrunta sfarsitul unei relatii in care credeam cu tarie si incapatanarea.

Adevarul este ca timpul ne schimba si este principalul dusman al sentimentelor, mai ales cand acestea se lasa calcate in picioare de monotonie, gelozie si promisiuni fara noima. 

Nu stiu ce s-a intamplat, probabil am realizat ca in mine nu mai sclipea acea atractie cand aparea in fata mea, probabil atat eu, cat si el am fost dezamagiti unul de celalalt si n-am mai avut rabdarea pentru a reconstrui ceva in doi, cum era la inceput. Incepusem bine, desi am accelerat prea mult si am distrus motorul unei relatii care la un moment dat ne facea mai mult rau decat bine.

La un moment dat am renuntat la tot ce ma facea sa plang, sa ma consum si sa ma subestimez: chiar si la el.

Am renuntat la tot, nu m-am mai gandit la ce voi face maine fara el, nu m-am mai gandit la lucrurile care imi aduce aminte de el, la cum voi incepe o noua relatie, la ce se va intampla cu mine, la cum voi reactiona cand el va avea pe altcineva. Nu-mi mai pasa de nimic, ma vedeam singura pe un drum al meu: initial ma simteam egoista, puerila, chiar ma invinovateam fara sa-mi dau seama ca deseori este mai bine sa pleci, sa-i oferi omului posibilitatea de a fi fericit: asta inseamna iubire. 

Fotografiile impreuna, parfumul lui, amintirile noastre, clipele petrecute impreuna, mesajele lui de noapte buna, imbratisarile si lacrimile vor ramane intiparite in mintea si sufletul meu. Stii, am ajuns la concluzia ca putem controla multe lucruri, dar cand vine vorba despre sentimente suntem neputinciosi: nu putem alege cand si pe cine sa iubim. Tot ce putem face este sa mentinem scazut nivelul suferintei, dezamagirilor si parerilor. Si sa speram ca omul pe care-l iubim nebuneste … simte acelasi lucru. 

POZA: AICI[:]