Nu pentru că n-aș vrea, deoarece nu-mi doresc decât să adorm în brațele tale, să ai timp pentru mine și să-mi rămâi alături noapte după noapte. Tu ai ales să o iubești pe ea iar eu am ales să-mi văd de drum.

Rămâi cu bine, om iubit. Nu te urăsc pentru că știu ce-nseamnă iubirea, știu cum este atunci când inima se contrazice cu rațiunea și tu trebuie să alegi. Eu nu-ți voi reproșa că n-ai știut sau n-ai vrut să mă iubești, nu te voi cum de nu-ți lipsesc discuțiile noastre și momentele petrecute împreună pentru că știu că există un singur adevăr: tu n-ai simțit ce am simțit eu. Când mă priveai, când mă luai în brațe, când îmi răspundeai la un mesaj: pentru mine era minunat în timp ce pentru tine era normal, banal, poate chiar lipsit de importanță. Nu-ți pot reproșa nimic, probabil te-aș întreba cum ai putut să spui nu și să nu privești în urmă, să nu te-ntrebi oare eu cum mă simt, oare eu reușesc să merg înainte?

Ce are ea? Pe tine. Ce am eu? Ambiție. Încredere. Optimism. Ce are ea? Pe tine. Ce am eu? Știu ce-nseamnă iubirea, știu că-n viață lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum ne dorim. Putem lupta pentru un om dar la un moment dat trebuie să ne oprim pentru a ne salva sufletul. Eu nu te urăsc, eu nu sunt invidioasă. Privesc înainte și sper ca ea să te iubească la fel sau mai mult decât mine. Undeva există fericire și pentru mine. N-ai fost tu și îți mulțumesc pentru că nu mi-ai furat șansa de a fi iubită… cu adevărat.

 

Photo info here: http://weheartit.com/entry/group/1460004

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.