Îmi doresc ca femeile să se ajute între ele și să nu se mai certe din invidie sau pentru că s-au îndrăgostit de același tip.

Sunt o mare susținătoare a femeilor, dar în același timp recunosc că deseori clădim o concurență între noi și o facem degeaba.

Fie pentru că ne îndrăgostim de același tip, fie pentru că ne considerăm mai puțin frumoase față de tipa care arată bestial, ajungem să ne bârfim între noi, să montăm un mare spectacol și să ne comportăm ca niște țate. Multe uită ce înseamnă a fi femeie: înseamnă să te respecți și să respecți femeile, să nu desconsideri o femeie doar pentru că este fosta prietenului tău sau pentru că poartă niște tocuri sau o fustă mult prea scurtă.

Dacă faci chestiile astea, riști să te comporți conform domnilor care ne etichetează fără a ne cunoaște.

Dintr-o dată m-am trezit ferindu-mă de vorbele unor femei care habar nu aveau despre mine, însă cunoscând tainele universului feminin, au știut unde să arunce cuvintele pentru a atinge puncte sensibile. Femeile deștepte și mulțumite de viața lor înțeleg că nu are rost să judece alte femei, să le critice, să le jignească pe la toate colțurile și decid să consume din acea energie pentru a le ajuta sau pentru a se ajuta, învățând una de la alta.

Dacă fosta prietenului tău a reușit și și-a văzut de viață nu este neapărat o frustrată sau o superficială. Dacă actuala prietenă a fostului tău este o persoană ok și ambițioasă, nu este o rușine să recunoști și oricum n-ar trebui să te intereseze atâta timp cât tu ești lângă omul iubit.

Îmi amintesc când eram la liceu am văzut o discuție între două fete: eram oripilată. Auzind înjurături și alte porcării rostite fără rost, am înțeles că mare problemă în universul feminin este faptul că nu suntem solidare, preferăm să ne certăm între noi și rareori ne susținem între noi pentru o cauză comună sau pur și simplu pentru că suntem FEMEI!

Așadar, vă amintesc că o adevărată doamnă respectă femeile din jurul ei, chiar dacă acestea aparțin trecutului, prezentului sau viitorului. Fiți genul de femei care ajută alte femei și împart secretele descoperite și cu restul!