[:ro]

[pepIELEAMEA:review ACADEMIE]

Draga prietena,

Acest articol apare pentru a aduce informatiile principale, va urma saptamana viitoare un articol mai detaliat si AMUZANT!

In ceea ce priveste ultimele produse de fata testate, cele de la Academie, sunt destul de multumita, mai ales in legatura cu serul. Atunci cand incerc un produs de fata, pentru ca am tenul foarte sensibil, parfumul puternic deseori imi confirma faptul ca acea crema nu este compatibila cu pielea mea. De data asta, produsele m-au surprins placut … chiar nu ma asteptam. De obicei testez produse si apoi le uit intr-un colt pentru ca nu-mi ofera o senzatie placuta si nu se inteleg bine cu tenul meu super mofturos si sensibilos.

Atat crema, cat si serul, au un parfum de caise.

Crema balsam este destul de lejera, de obicei am aplicat-o seara si dimineata.

Ce nu-mi place? Parfumul. Nu ador caisele si de obicei folosesc creme de fata fara parfum pentru ca ma sufoca (plus ca imi provoaca mancarime si roseata) insa in cazul acestor creme nu am avut probleme, chiar m-am simtit destul de ok. Cremele vin intr-o confectie foarte draguta, intr-o cutie draguta: am observat atentia la detalii si chestia asta mi-a placut FOARTE MULT.

Ador simplitatea si pot spune ca reprezinta un punct in favoarea celor de la Academie.

IMPORTANT: recenzia este subiectiva, avand in vedere tenul meu si reactia pielii mele dupa folosirea acestor produse. 

 

 

 

 

Serum Eclat 8 Hours – din partea mea are un WOW. Chiar mi se pare lejer, placut si nu-mi ingreuneaza tenul (pielea nu se sufoca). Are o textura usoara: pentru mine este potrivit ca primer si hidratare inainte de machiaj.

Aquabaume Eclat – are o textura placuta. Partea negativa? Miroase a caise si eu nu ma consider un fan. Daca simti un parfum pe care nu-l apreciezi, ai tendina de a renunta la cel produs. Personal am ales sa folosesc mai des Serum Eclat 8 Hours pentru ca are un parfum mai putin intens.

Crema este un balsam potrivita pentru vara din punctul meu de vedere pentru ca se prezinta cu o textura foarte placuta si usoara.

Serul din punctul meu de vedere este foarte hidratant, nu ingreuneaza tenul si nu te face sa cauti disperata pudra pentru ca lucesti prea mult.

DA: textura placuta, hidratare, usor de aplicat.

NU: parfum prea puternic.

Sper ca a fost pe placul tau. Gasesti produsele descrise mai sus AICI

VIDEO NOU PE YOUTUBE:

Iti doresc o saptamana minunata!

Maria [:]