Imi amintesc de prima intalnire efectiv: imi amintesc despre acest baiat care ma astepta in fiecare zi in fata scolii. Ulterior am decis sa ne intalnim in parc si sa ne plimbam. Credeam ca inima imi va exploda, pur si simplu abia imi stapaneam emotiile. Anii au trecut si lucrurile s-au mai schimbat. Prima intalnire este importanta, primul impact conteaza, dar va recomand sa nu va opriti la prima impresie. Regula generala: voi decideti ce se intampla, va rog sa nu va lasati convinse si sa faceti pe plac cuiva. Cuplu inseamna doi.

Cand vine vorba despre prima intalnire, prefer ca omul din fata mea sa-mi respecte spatiul. Nu mi-au placut oamenii care au cautat contact fizic de la prima intalnire… sau daca o faci, sa ai certitudinea ca este o treaba reciproca. Femeia iti poate spune NU! Unii sunt uimiti cand le spui NU, parca sunt zei pe pamant.

Locatia este importanta, sa fie un loc neutru, out of limits acasa la tine sau la el. Evitam intimitatea la prima intalnire.

Comandati ce doriti sa beti sau mancati (el te va lasa sa alegi). Daca mancati, iti recomand sa eviti pastele, pizza si hamburger. Stai, pastele sunt ok, excluse spaghetti. Hamburger… am incercat eu, nu merge. Apoi va incepe discutia: sper din tot sufletul ca acest articol sa fie citit si de domni, pentru ca aici incepe partea distractiva.

Discutia trebuie sa fie despre amandoi. Nu este nimic mai neplacut decat atunci cand el nu te lasa sa vorbesti, are un ego cat casa si tu abia apuci sa spui doua cuvinte. Nu este bine cand el asculta si tu tot vorbesti: daca observi asta, incearca sa-l aduci in discutie (probabil este timid sau este prea fascinat de tine 🙂 ) Daca timpul zboara, este un semn bun. Daca te uiti in farfurie sau la telefon, inseamna ca … asa a fost sa fie.

Partea care ma ingrijora cel mai mult cand eram la inceputul intalnirilor era… „cum facem acum ca ne salutam”. Cred ca acest gand alearga prin minte femeilor cel putin o data in viata. Eram gen „sa il salut eu, daca ma saruta, daca nu ma saruta” si adevarul este ca au fost momente in care imi doream ca respectivul sa intre in spatiul meu si momente in care …. m-am simtit invadata (evident ca am zis NU). Va recomand sa lasati ca lucrurile sa vina de la sine: la prima intalnire, la a doua, la a treia… de ce atata graba? Cand se va intampla, acel sarut va inseamna mult pentru voi. Repet… nu face nimic din ceea ce nu iti doresti! SA FIE CLAR! Sa se supere, n-are decat! Daca te place si tine la tine, va intelege.

 

Va pup,

M.

POZA