Pe mine sa nu ma bagi in aceeasi oala cu cele egoiste, care nu dau valoare sentimentelor si cred ca totul se poate obtine usor, fara prea multa munca si sacrificii.

Eu nu sunt asa si daca te-ai ars din cauza unei femei de genul, sa nu ma jignesti pe mine. Nu este vina mea ca ai intalnit femei nepotrivite, nu este vina mea ca ai avut de suferit si eu nu sunt obligata sa-ti suport frustrarile. Nu ma pune langa femeile care nu cunosc altceva decat distractie, cadouri si rasfat. Nu ma pune langa femeile care alearga dupa portofele pline, cele care nu cunosc sacrificiile, nu stiu ce inseamna sa lupti pentru ceea ce-ti doresti, sa ai propria independenta si sa ai un cuvant de spus.

Nu sunt perfecta, nu vreau sa le judec, insa atunci cand trebuie sa „platesc” pentru suferintele din trecutul tau, ma consider nedreptatita. De ce? Simplu. Pentru ca am ajuns aici datorita familiei mele, valorilor in care cred, sacrificiilor si perseverentei demonstrate in anii ce au trecut. Sa nu crezi ca mi-a fost mereu usor, insa am decis sa merg inainte, sa lupt si sa devin femeia de astazi. Ma uit in jurul meu si realizez ca mi-e bine, ca nu am pareri de rau si ca merit sa am langa mine un om demn de respect. Care nu generalizeaza si nu subestimeaza femeile, care intelege ca impreuna inseamna dragoste si respect si ma respecta ca femeie pentru ca stie cate pot face.

 

POZA AICI