Am decis să vă pun la încercare, având în vedere că începe vara și somnul dispare. În fiecare noapte, pe la această oră, facem #nightblogging

…………………………

Femeie cea mai sexy este femeia care se place așa cum este. Te simți plăcută când te placi așa cum ești, n-ai nevoie de laudele altora, atâta timp cât tu te simți bine în pielea ta. Încearcă să-ți descoperi senzualitatea prin gesturi, prin modul tău de a zâmbi și zâmbește oamenilor din jurul tău. Cu ceva timp în urmă ori erai slabă ori erai plinuță. Dacă erai prea slabă, sigur duceai o viață grea și bunica alerga după tine cu mâncarea. Dacă făceai parte din grupa femeilor plinuțe, trebuia să te ascunzi și să te pregătești sufletește. Nu e bine oricum, ori prea mult ori prea puțin.

În ultima vreme a apărut o nouă categorie, care merită discutată: femeia cu forme. Femeia cu forme este femeia care a înțeles că aspectul fizic trebuie îngrijit fără exces, a înțeles că degeaba cere imposibilul, formele există dar trebuiesc modelate. A înțeles că trăsăturile ei sunt unice și trebuie să-și iubească corpul și să-l respecte mâncând sănătos. A înțeles că are de ales, ori se ascunde sub haine largi, ori …. învață să se iubească așa cum este. Nu exagerează, a învățat să-și cunoască propria limită, știe ce poate și ce este de evitat.

Fiecare femeie este frumoasă și rog domnii să le amintească iubitelor în fiecare zi cât sunt de speciale și unice.

Domnilor, ați putea face mai mult, deseori evitați criticile fără sens și concentrați-vă asupra calităților. 😉

Domnișoarelor, doamnelor, nimic nu vă face mai senzuale decât încrederea în propriile calități, fizice și sufletești. Nu ascundeți naturalețea și senzualitate, încercați să evitați excesul, încercați să aveți un stil în care vă regăsiți pentru că rareori haina vecinei vi se potrivește. Aveți încredere în voi, nu renunțați! Cumpărați-vă parfumul preferat, purtați rochia preferată, plimbați-vă cu prietenele, nu uitați că în fiecare dintre voi se ascunde o femeie frumoasă, puternică și sexy (sexy nu înseamnă exces, înseamnă senzual)

Cea mai importantă regulă este să vă respectați vârsta. Femeile sunt frumoase la orice vârsta. 🙂