Omule, eu nu sunt mama ta, n-am timp să te educ și să-ți explic ce trebuia să știi deja: o relație înseamnă doi, noi doi împreună încercând lucruri noi. Dacă sunt femeie, nu-nseamnă că doar eu trebuie să-ți gătesc, să-ți calc sau să fac curat. Voi face și aceste lucruri, de dragul tău, de dragul nostru. Le voi face când voi înțelege că le apreciezi și înțelegi că tot ce fac este pentru că țin la tine, la noi.

Amintește mamei tale că nu sunt hoață, nu vreau să-i fur copilul și nu-mi doresc să te îndepărtezi. Spune-i că sunt femeia pe care o iubești și merit respect, încredere și susținere. Între mine și ea nu există loc de competiție, ea te cunoaște de-o viață iar eu încep o călătorie langă tine, omul pe care-l iubesc.

Apără-mă când am dreptate, nu mă critica în fața celorlalți, fii un domn și respectă-ți iubita!

Respectă-mă cum o respecți pe ea, ascultă-mă când am ceva de spus, s-ar putea să mai am și dreptate!

Probabil nu voi face o ciorbă atat de buna ca ai ei sau cine știe, probabil cum iti calcă ea cămașa nu o face nimeni, eu nu sunt perfectă dar amintește-ți că suntem aici pentru a face împreună. Noi înseamnă doi: împreună clădim amintiri, radem prin făină, radem unul de celalalt și ne trăim viața! Amintește-ți că eu nu sunt mama ta, nu-ți voi ierta toate greșelile! Eu vreau o iubire matură și puternică, împreună să clădim un întreg din două jumătăți!

sursă poză: http://weheartit.com/entry/group/26115768