Nu as vrea sa sufar din nou, sa ma consum, sa pierd nopti gandindu-ma la el si la ce face in toiul noptii.

Nu spun ca nu este excitant si placut, dar la un momentan ajungi sa te cam saturi si iti doresti o relatie mai matura. Nu conteaza varsta, am intalnit barbati mai mari decat mine si cu graunte in cap: cautau doar distractie si chiar nu voiau ceva mai serios.

Sa recunoastem adevarul: uneori nu suntem pregatite pentru o noua relatie si ne deosebim intre noi prin capacitatea de a ne descurca si singure. Nu sunt genul de femeie care nu poate rezista single, am auzit de unele femei care au nevoia de prezenta unui barbat in viata lor. Le inteleg. Eu mi-am interzis asa ceva. Nu vreau sa fiu dependenta de un barbat, am fost acolo si stiu ce inseamna. Este riscant, crede-ma pe cuvant.

Din acest motiv mi-am cladit o lume a mea si am ridicat niste ziduri cam greu de daramat. Nu stiu daca am facut bine pentru ca sunt momente in care imi e dor de niste brate in jurul meu in toiul noptii, de sustinere si de acel sentiment de bucurie si emotie. Am facut asta pentru ca si eu, ca si alte femei, am gresit si am suferit. Am renuntat la barbati care imi ofereau tot pentru ca eram prea rebela si inca mai sufeream din cauza celor din trecut. Parca nu voiam sa ma vindec si aveam acel sentiment de neliniste ce imi manca nervii. Gresim pentru ca nu reusim sa lasam in urma tot ce a fost, ne stresam si nu intelegem ca ce a fost… nu se mai intoarce. Ca daca as putea, nu as mai iubi pe oricine. Sincer.

Oare sunt pregatita pentru o nouă relație? Pentru că dau vina pe bărbații din jurul meu, pe defectele mele, pe aspectul meu fizic… dar adevărul este că nu sunt pregătită. Nu reusesc sa mai cred in unele promisiuni si am momente in care realizez ca singuratatea nu este ok si ca imi este frica de sentimente, dar nu este vina tipului care imi tot trimite mesaje si ma cauta cu bun simt. Nu este vina lui ca eu am sufletul ciudat si se teme. O sa treaca, stiu sigur. Dar momentan refuz o relatie pansament.

POZA ARTICOL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.