Nu uita ca ai o singura certitudine: intotdeauna te vei putea baza pe ambitia, pe cunostintele si capacitatea ta de a te ridica indiferent de obstacole si greutati. 

Draga mea, cea mai mare favoare pe care ti-o poti face este sa te indepartezi de oamenii pesimisti si toxici carora nu le pasa sau nu vor dovedeasca ce simt. Nu cara pe umerii tai relatii si prietenii ce nu-ti aduc liniste sufleteasca; lasa trecutul in urma, nu te mai compara cu alte persoane, nu te mai stresa cu ce a fost si nu se mai poate schimba. 

Daca treci printr-un moment dificil, sa stii ca la inceput doare.

Este valabil pentru toti cei care au iubit sau carora le pasa de cineva din viata lor. Apoi incepi sa te obisnuiesti, dintr-o data nici nu te mai gandesti si incepi din nou sa zambesti. 

Vei intelege ca singura prezenta constanta din viata ta esti tu, draga femeie.

Nu te mai agata de persoane si relatii ce nu-ti ofera pace si stare de bine. Totul se intampla cu un rost. Poate ca nu a fost sa fie. Poate ca este mai bine asa. Uneori trebuie sa pierdem ceva pentru a gasi fericirea. 

Uneori trebuie sa trecem prin momente dificile pentru a aprecia ce conteaza cu adevarat, pentru a ne reculege si pentru a ne organiza viata si prioritatile.

Nu trebuie sa te scuzi sau sa te simti gresita pentru ca esti emotiva sau romantica.   Nu uita ca fiecare om este diferit si nu putem controla sentimentele altora. 

Ce ai de facut astazi: 

  • sa fii pozitiva si sa gasesti motive pentru a fi recunoscatoare;
  • sa nu lasi ca rautatea si pesimismul persoanelor sa-ti alunge din optimism;
  • sa nu te rogi de nimeni – cine te vrea, te cauta;
  • sa nu judeci si sa nu te bagi in discutii fara rost (nu vei face decat sa te incarci cu energie negativa)
  • sa nu te astepti ca ceilalti sa se comporte ca tine, asa vei evita dezamagirile;
  • sa te iubesti si sa gasesti timp pentru ceea ce iti place. 
  • aminteste-ti ca nu ai nevoie de confirmarea altora cand vine vorba de tine, despre ce stii sa faci sau cine esti. 

FOTOGRAFIE ARTICOL AICI