Nu te mai stresa! Mai devreme sau mai tarziu vei intalni omul potrivit! Traieste-ti viata, bucura-te de prieteni, zambeste si formeaza-te ca om!

Nu mai analiza ce ai si ce nu ai, nu te mai compara cu restul si nu cauta o explicatie pentru tot ce se intampla in viata ta.

Si ce daca prietenele tale sunt logodite? Ce daca simti ca timpul trece? Bucura-te de fiecare zi si nu mai pune la suflet chiar tot ce spune lumea!

Nu te mai stresa! Mai devreme sau mai tarziu vei intalni omul potrivit! Intre timp… traieste-ti viata, bucura-te de prieteni si lupta pentru obiectivele tale!

Fa tot ce poti pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus, educa-te si pune baza pe care te poti ridica tot mai sus, bazandu-te pe ceea ce si cine esti. Invata sa spui si nu, n-ai de ce sa te simti vinovata daca nu poti sa oferi chiar tot.

Mult timp am crezut ca n-am sanse sa ma indragostesc din nou, ca e vina celulitei, soldurilor, vergeturilor, felului meu de a fi. In timp am inteles ca pur si simplu imi este bine asa, ca dai peste iubire cand te astepti mai putin si asta este partea placuta. Nu putem forta lucrurile, din acest motiv trebuie sa traim fiecare moment din plin.

Ce vrei sa faci? Sa te uiti la el cum traieste noua poveste de iubire, sa te uiti la toti barbatii si sa-i invinovatesti din cauza unora care nu te-au meritat si sa pierzi ocazia de a fi fericita? Nu se merita. Stii cand vei iubi din nou? Cand vei descoperi fericirea cu tine insuti, cand vei intelege ca trebuie sa-ti fii fidela, sa nu te schimbi pentru nimic in lume si ca trebuie sa te bucuri de prezent. Omul potrivit apare la momentul potrivit. Restul? Sunt lectii de viata care te fac mai puternica, mai inteleapta, mai curajoasa si mai constienta de faptul ca trebuie sa faci o selectie in ceea ce priveste oamenii din viata ta.

SURSA POZA