Nu renunta la visul tau doar pentru ca este greu de atins si necesita cateva sacrificii.

Cu atat mai mult trebuie sa insisti pentru ce ceea ce este greu de obtinut… merita. Nu mai pleca urechea la tot ce spune lumea. Stiu ca nu este ceea ce-ti doresti sa auzi, dar neincrederea celor la care tinem ne raneste cel mai mult. Stiu, am fost si eu acolo. Nu-ti spun ca sunt in topul femeilor de succes, dar sunt aici si citesti ceea ce scriu. Eu, un om normal, o femeie cu o poveste simpla si cu un vis: de a publica o carte, de a ajunge in sufletul oamenilor.

Ascultă-i, lasă-i să creadă că nu poți si apoi surprinde-i cu succesul!

Crezi ca nu am avut momente grele? Le-am avut si le mai am. Ca un om normal. Dar nu am cedat, nu am renuntat de dragul meu, al vostru si al celor care m-au sustinut. Putini, dar buni. Invata sa nu te astepti la prea mult din partea oamenilor, asa eviti multe dezamagiri. Sa nu te bazezi prea mult pe cei care iti promit ajutor fara ceva in schimb, din pacate oamenii mereu cauta un castig propriu. Bazeaza-te pe tine si pe experienta dobandita. Gresesti? E normal. Insa important este sa inveti din greseli si sa nu le mai faci.

Nu renunta la visul tău doar pentru că alții iți spun că nu ai cum să reusesti. Ascultă-i, lasă-i să creadă că nu poți si apoi surprinde-i cu succesul! Fii ambitioasa, lasa-i pe altii sa se multumeasca cu putin sau cat se poate.

S U R S A P O Z A ♥