Vezi tu, când iubești un om, ai face orice pentru el. Ai înfrunta oamenii din jurul tău, părerile negative și fiecare greutate ți-ar părea un obstacol peste care ai trece cu ușurință atâta timp cât te simți iubită. Ce faci când totul se face bucăți? Când omul lângă care dormi devine nepăsător și pleacă? Am pățit și eu treaba asta și m-am simțit a nimănui. M-am simțit singură, invizibilă, pedepsită pentru că am spus sau făcut ceva greșit. 

Adevărul este că degeaba lupți tu dacă el nu te susține, dacă nu vede cum te zbați pentru a salva această relație în care crezi! Adevărul este că sunt momente în care îți vine să iei și să pleci! Să alergi pe stradă în miez de noapte, să plângi până nu mai poți respira! ! Cine îți poate spune să nu o faci? Doar el. Doar el te poate păstra lângă el, dacă vrea cu adevărat. Știi, într-o relație, promisiunile, iluziile și vorbele nu-și au rostul. Sunt fleacuri atâta timp cât nu sunt însoțite de fapte, de pasiune și tandrețe. Când nu ești iubit, dar iubești… este GREU!

Când iubești, te implici. Insiști, nu te lași. Tragi cu dinții de o iubire atâta timp cât merită! El trebuie să merite. Deseori m-am trezit luptând degeaba: mă zbăteam ca un fluture, alergam în jurul omului iubit și trăiam într-o realitate paralelă. Nu era relația perfectă. Nu eram perfecți. Nici eu, nici el. Dar asta nu contează atâta timp cât împreună deveneam perfecți. Și am plătit cu vârf și îndesat fiecare greșeală. Pentru că dincolo de toate reproșurile, lacrimile și urletele, când pierzi un om… suferi. Suferi oricum, mai mult sau mai puțin. Nu poți alunga un om din viața ta cu ușurință, ca și cum ai arunca un obiect fără valoare. 

Luptați împreună, faceți tot ce trebuie pentru a fi fericiți! Dragostea merită!

Găsești romanul meu de debut aici

Play it, girl!

 

 

PHOTO FROM weheartit.com/entry/group/79921916