Nu are rost sa grabesti lucrurile. Nu are rost sa te casatoresti doar pentru ca ai o varsta sau pentru ca rudele te tot intreba. Nu are rost sa te multumesti cu putin pentru ca ti se spune ca nu poti mai mult…

Totul trebuie trait la momentul potrivit, atunci cand iti ofera motiv de fericire si implinire. Venim pe lume si ne grabim. Ne dorim sa terminam cat mai repede generala, sa trecem repede de bac, sa ducem la bun sfarsit facultatea crezand ca o data ce vom incepe sa lucram, castigand bani, vom obtine independenta si libertatea. Ajungem sa lucram, si apoi ne grabim sa ajungem cat mai sus: nimic rau in asta atata timp cat o facem pentru noi, nu pentru a multumi asteptarile celor din jurul nostru.

Nu are rost sa ne grabim, sa ne casatorim doar de dragul de a face-o.

Nu te mai stresa, lupta pentru ceea ce-ti doresti si ofera-ti timp. Nu are rost sa te multumesti cu nimic sau putin doar pentru ca ti se spune ca nu poti mai mult. Nu are rost sa grabesti lucrurile. Nu are rost sa te multumesti cu un baiat doar pentru ca vrei sa fii intr-o relatie ca restul, nu are rost sa treci printr-o relatie pansament daca tu nu l-ai uitat pe fostul, nu are rost sa negi ca cineva te-a ranit fara sa-ti oferi timpul pentru a-ti vindeca sufletul.

Nu are rost sa grabesti lucrurile pentru ca fiecare moment este pretios. 

Asteptarile si faptul ca ne comparam cu altii nu face decat sa ne incarce cu energie negativa. Suntem oameni, avem felul nostru de a fi si fiecare dintre noi parcurge etapele vietii intr-un mod diferit.

Trebuie sa te accepti, sa te iubesti si sa nu te grabesti.
Invata sa te bucuri de aceasta calatorie si sa privesti viata cu optimism!