Atata timp cat crezi in tine, vei vedea lucrurile altfel. Daca te subestimezi, ramai acolo unde esti si nu iesi din zona ta de confort. 

Chiar crezi ca parerea celor din jurul tau este fundamentala pentru a te directiona catre succes? Aminteste-ti prin cate ai trecut, incearca sa faci o lista cu momentele in care ai inteles ca ai gresit si ai decis sa schimbi ceva, zambeste si fii mandra de tine. 

Tu esti investitia ta, omul cu care trebuie sa te intelegi cel mai bine si tot ce trebuie sa faci este sa crezi si sa dezvolti aceasta relatie de lunga durata. 

Nu te mai gandi la ce va spune lumea atata timp cat acel lucru, om, sentiment sau acea schimbare din viata ta iti va aduce fericire si o stare de bine. Aminteste-ti ca este imperativ ca tu sa urmaresti ceea ce iti aduce zambetul pe buze, fiecare reusita trebuie sa fie un prilej de fericire. 

Atata timp cat tu asculti ce spune lumea, vei uita sa te asculti pe tine.

Nu ai nevoie de validare, probabil vei avea nevoie de o imbratisare, de tandrete si iubire. Trebuie sa crezi in tine, sa inveti ca viata te va duce aproape de oameni de la care ai ce invata, iti va dovedi ca trebuie sa iti dedici timp, sa te ocupi de tine si de pasiunile tale.

Draga mea, fiecare rid, fiecare vergetura, fiecare esec, fiecare reusita, te deosebeste de restul. Povestea ta este unica si tu trebuie sa te iubesti. 

In zilele grele, pregateste-ti cafeaua asa cum iti place. Imbraca-te asa cum iti place, chiar daca ramai acasa. Parfumeaza-te. Admira-te. Descopera cum vremea trece si te maturizezi. Este minunat, face parte din cursul vietii. Ocupa-te de ceea ce iti place. Nu trebuie sa impresionezi, cel mai important este sa fii fericita si implinita. 

Atata timp cat crezi in tine, nu ai nevoie de confirmarea altora. Nu trebuie sa dovedesti ceva cuiva. Doar tie. 
Ce poti face pentru tine:
  • sa crezi in tine;
  • sa iti doresti mai mult si sa pastrezi standardele cat mai sus;
  • sa pretinzi si sa oferi respect;
  • sa nu te subestimezi;
  • sa nu uiti prin cate ai trecut;
  • sa nu permiti ca lipsa de ambitie a altora sa te indeparteze de ceea ce iti doresti.