Buna fetelor, revin cu o veste frumoasa si un update in ceea ce priveste agenda mea! Cu siguranta ati vazut pe pagina facebook ca urmeaza sa particip la „Business Ladies Conference” pe 25 Noiembrie in CLUJ in calitate de speaker pentru categoria #storyteller. De ce m-as bucura daca veniti? Pentru voi spune mai multe din backstagul blogului, vin cu cateva sfaturi si lucruri invatate in acesti ani! Este o bucurie pentru mine si sper sa nu va dezamagesc! 

Tema de anul acesta pornește de la motto-ul ” #CommunicationIsTheKey” și va îngloba diverse subiecte din domeniul vast al comunicării antreprenoriale, dar și al marketingului sau relațiilor publice.

Printre speakerii care vor fi prezenți la eveniment:  Roxana Rugină (founder Simplon),  Mihaela Mureșan (founder Brand Essence) și Corina Cimpoca(founder MKOR Consulting) si subsemnata

Faptul că Business Ladies Conference a ajuns la cea de-a IV-a ediție spune multe despre echipa Business Ladies Club, despre voluntariat, pasiune și perseverență. Am ajuns la un nivel la care promitem multe prin evenimentele pe care noi le organizăm. Participanții, respectiv invitații își creează așteptări pe care sperăm noi să le îndeplinim așa cum am făcut-o și până în prezent. Fiecare ediție este diferită, cu speakeri de seamă, motiv pentru care vă invităm să luați parte la o nouă experiență Business Ladies Conference ce aduce în prim-plan, de această dată, un factor esenţial în domeniul antreprenoriatului: comunicarea.”, a declarat președintele asociației, Comșa Bianca.

Managerul de proiect, Alexandra Petruț, consideră că ”este foarte important să ne concentrăm atenția asupra domeniilor actuale care au o deosebită deschidere față de publicul tânăr. Comunicarea este un domeniu omniprezent în tot ceea ce ține de antreprenoriat și nu numai. Acesta este si motivul pentru care noi considerăm comunicarea ca fiind o cheie care poate deschide ușile către multe domenii de activitate, fie că vorbim despre marketing, relații publice sau domenii mult mai noi precum blogging sau vlogging.

 Cateva detalii si evenimentul le gasiti AICI