Acum cateva zile am postat aceasta poza si multre dintre voi m-au rugat sa povestesc despre unghiile mele si unde le fac.


Cand am ajuns in tara am inceput sa ma interesez si am intrebat cateva fete despre unde isi fac unghiile.

Asa am ajuns la NAILTREAT, atrasa de un nou concept: gel tratament si produse bio.

Primele unghiute:

Eram tare trista pentru ca a trebuit sa le scurtez pe toate, dar apoi am inteles ca fetele aveau dreptate. A fost mai bine pentru ca le aveam diferite, asa ca M. s-a ocupat de forma lor.

CATEVA INFORMATII DESPRE NAILTREAT

Bio Sculpture Gel este o alternativă sănătoasă pentru îngrijirea unghiilor cu minimum de praf, fără amorsă, agenți de lipire, mirosuri neplăcute sau nivelare excesivă. Bio Sculpture Gel nu conține substanțe chimice nocive, inclusiv DBP, toluen, formaldehidă, rășină de formaldehidă și camfor. Gama Bio Sculpture oferă peste 170 de GELURI COLORATE care se îndepărtează cu ușurință prin înmuiere lăsând unghia naturală sănătoasă și intactă. – vezi site

A DOUA OARA: va amintesc ca sunt unghiile mele! NU SUNT TIPS!


A TREIA OARA AM ALES GRI… doua nuante: una mai inchisa si una mai deschisa.

 


De sarbatori am ales un mov sclipicios. Nu ador sclipiciul, dar aceasta combinatie mi-a placut din prima si pot spune ca am primit o gramada de complimente!

Bio Sculpture este un sistem de îngrijire a unghiilor care oferă geluri tratament si centrul NailTreat foloseste acest concept ce ofera rezultate frumoase: in primul rand de fiecare data analizez unghiile si observ ca sunt foarte sanatoase, lucesc si cresc tot mai repede.

V-am pregatit un mic filmulet!

ENJOY!

Va multumesc pentru atentie si ne citim curand!

MARIA CRISTIANA TUDOSE

[email protected]