De ce ne inspirăm din reviste sau reclame? De ce să ne dorim un corp perfect, să cumpărăm nenumărate produse de beauty, să citim dacă avem nevoie de anumite creme pentru a ascunde viitoarele riduri, să ne ascundem defectele care ne deosebesc și ne fac unice.

Hai să alegem o altă sursă de inspirație. Astăzi modelul meu este femeia care mi-a oferit o educație frumoasă, omul de la care am învățat arta de a mă iubi așa cum sunt. Mama este muza mea. Este modelul meu, de la ea pot învăța ce înseamnă adevărata modestie, este dovada că un suflet frumos desenează un chip angelic, neegalabit prin simplitate și naturalețe. Ochii ei ascund câteva riduri care povestesc povești de la care am ce învăța, buzele ei rostesc atâtea cuvinte frumoase și dulci, mâinile ei au rezistat timpului, încă mai au putere pentru a mă ajuta. Umerii ei nu mai sunt atât de drepți dar când trec prin momente grele, devin stânci pentru mine.

Iubiți mamele, bunicile și mătușile. Învățați de la femeile din jurul vostru, cele care au trăit viața și au reușit prin voință și curaj.

Eu folosesc #mamaestemodelulmeu , voi?