IMG_3425

Primul post în rubrica Beauty! Sunt destul de emoționată și sper să aveți răbdare cu mine! 😀

De mult timp îmi doream o paletă Urban Decay, mai exact o paletă cu culorile mele preferate, auriu și maro. De când sunt blondă am renunțat la negru pentru ochi, mai ales pentru că am un ten foarte deschis și mi se pare mult prea mare constrastul.

Zilele trecute am intrat în Sephora și am decis că voi cumpăra o paletă Urban Decay.

Nu mă așteptam să fie atât de greu, mai ales pentru că a fost o decizie luată cu greu deci mă așteptam la o decizie rapidă și deloc dureroasă! 🙂

Ce am ales? Am ales paleta Naked 3, 12 culori foarte frumoase!

Am încercat-o deja de două ori, momentan culorile mele preferate sunt: strange, nooner și burnout.

Prețul este destul de important, tocmai asta m-a făcut să mă informez cât mai mult asupra paletei și să mă întreb dacă merită cu adevărat. Am auzit de Urban Decay, mai ales de Naked, mai ales în emisiunile de make-up din America. 50 € este o sumă destul de importantă dar eu consider că merită, mai ales pentru că chipul este o parte importantă și trebuie îngrijit cu produse cât mai bune.

Mai departe găsiți câteva poze:

PS: în cutie găsiți un tester primer în 4 nuanțe 😀

IMG_3412

 

IMG_3420

Că tot am deschis subiectul, m-ați întrebat care sunt produsele mele pentru față. Nu sunt o persoană care respectă anumite reguli și folosește întotdeauna aceleași probleme dar momentan vă pot spune că îndrăgesc două produse, pe care le folosesc zilnic și mă ajută.

1. Cremă față RochePosay: de ce îmi place? Căutam de mult timp o cremă pentru pielea mea sensibilă, care se înrosește   cu oricare cremă. De când am găsit crema RochePosay, sunt super încântată! Nu are parfum, este foarte ușoară și foarte hidratantă

2.  Detergent față – mousse Kiko: curăță bine și oferă o stare super!

 

IMG_3426

Vă voi scrie cât mai curând despre produsele pe care le prefer!