[:ro]

Cate poate duce un om? De cate ori poti ierta o persoana, crezand ca lucrurile se vor schimba si ca totul se va rezolva de la sine. La un moment dat ajungi sa obosesti, sa te saturi, sa simti ca nu mai poti.

Ma respect prea mult pentru a te ierta inca o data… asta sa fie clar. Prima data am trecut peste, desi astazi realizez ca am facut o prostie. Nu-mi pot reprosa faptul ca am decis sa raman prinsa de tine, te iubeam si probabil te mai iubesc. Acum s-a terminat. Pentru ca mi-ai subestimat sentimentele, n-ai avut respect fata de noi si n-ai reusit sa lasi de la tine asa cum eu am lasat de la mine.

Credeai ca este suficient sa te prezinti cu niste flori, o plimbare prin oras si un sarut pe fuga. Deseori m-am intrebat de ce nu pleci, insa in timp am realizat ca alesesei ce-i mai comod: era usor sa te intorci in bratele mele cand te plictiseai de distractie si nopti pierdute, sa pretinzi sinceritate si fidelitate chiar daca tu nu cunostéái semnificatia acestor cuvinte, sa ma lasi sa te astept si sa ma pacalesti cu promisiuni.

Am si eu defectele mele, insa tu ai uitat de noi. Ma respect prea mult pentru a te ierta din nou. Ma respect prea mult pentru a te astepta intreaga viata. Ma respect prea mult si nu mai pot pierde timp si energie pentru un om care nu vede, nu realizeaza si nu intelege ca iubirea este un sentiment dincolo de vorbe si promisiuni. 

–> SURSA POZA <—[:]