Cu timpul viața îți arată cine merită un loc în viața ta, cine te iubește cu adevărat și cine aruncă cu vorbe în vânt. De multe ori considerăm că oamenii sunt de neînlocuit, iubim cu disperare un om care n-are legătura cu visele și dorințele noastre. Ne este frică de singurătate, despărțire și rămânem lângă oameni de la care nu avem ce învăța și cu care nu împărțim același destin, aceleași ambiții și speranțe.

Timpul slăbește durerea, ajută inima și o face să uite; la un moment dat, privind în urmă, realizezi că a fost mai bine așa, că acea despărțire a fost un pas înainte și ziua în care ai pierdut acea persoană… a fost ziua în care ai renăscut; ai început să privești în jurul tău, să te aranjezi mai mult, să te placi cu adevărat, să crezi în propriile puteri, să observi privirile altora și să te bucuri de prezent. Brusc realizezi că ai oferit tot unui om pentru care astăzi nu însemni nimic; omul care astăzi te tratează cu dispreț după luni în care ți-a spus că te iubește … este un laș, o pierdere de timp!

Cine n-a plâns după omul iubit? Cine nu s-a întrebat dacă despărțirea a fost sau nu cea mai bună soluție? Timpul oferă răspunsuri celor răbdători. Puterea de a merge înainte, de a căuta bucurie în lucrurile mici și de a ne vindeca singuri, fără a ne arunca în altă relație, este calitatea celor care iubesc cu adevărat.

În ziua în care te-am pierdut… am renăscut! Și nu îmi pare rău pentru că astăzi sunt un om împlinit, îmi văd de drum și știu că totul depinde de mine! Nu mai simt greutatea unei iubiri infantile, nu mă mai mulțumesc cu scuze, explicații și motive fără sens! Caut iubirea cu răbdare, am renăscut din cenușă, cu inima mai puternică, iubind viața tot mai mult și bucurându-mă de tot ce am mai frumos!

 

Sursă poză: https://weheartit.com/entry/group/56585487