Există o lege nescrisă prin care se declară că dacă îți dorești ceva, trebuie să lupți dar mai ales trebuie să ai răbdare. Să nu te aștepți la un răspuns imediat pentru că lumea este mare și fiecare dintre noi are o nevoie. Când îți dorești ceva trebuie să lupți pentru visul tău, să faci tot ce îți stă în putință și apoi să-ți aștepți rândul. Viața premiează oamenii răbdători, oameni care se agită dar realizează că este nevoie de timp pentru a construi un vis.

În viață trebuie să ai 3 calități: răbdare, încredere în tine și modestie.

De ce este importantă încrederea în tine? Pentru că sigur ai întâlnit oameni care nu cred că poți, care îți pun piedici sau te demoralizează printr-o simplă frază, care nu te consideră suficient de pregătit și care profită de bunătatea ta. Trebuie să crezi în tine și să consideri fiecare greșeală ca o învățătura! Este bine să vrei mai mult dar nu căuta perfecțiunea pentru că nu există, suntem oameni, nu suntem roboți!

Când ajungi acolo unde ți-ai dorit este doar meritul tău și ești demn de laudă dar ai grijă! Doar oamenii din jur te pot lăuda, nu uita de unde ai plecat și nu renunța la modestie pentru că atunci când ai ajuns departe este cea mai importantă calitate! Învăță să faci o selecție, să alegi cu atenție oamenii din viața ta și să nu te amăgești cu prea multe promisiuni sau cu prietenii de la care n-ai primit nimic.

Tu, cel sau cea care citești, ești minunat și unic! În ochii tăi ascunzi o poveste și în suflet ascunzi sentimente pentru care nu trebuie să te justifici; nu da explicații oricui, doar oamenilor care ți-au rămas întotdeauna aproape și care te-au ajutat când nu știai ce să faci. Lasă capul jos doar atunci când greșești dar ține fruntea sus când te îndrepți către visul tău!

 

sursă poză: http://weheartit.com/entry/group/198174

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.