Hai să nu ne mai certăm pentru nimicuri! Hai să ne îmbrățișăm mai des, să călătorim împreună, să râdem ca la început…

Hai să fim fericiți că ne avem unul pe altul!

Într-o dimineață l-am privit și am realizat că deseori ne certăm degeaba. El este stresat, eu sunt obosită si insistenta. El este obosit, eu sunt sătulă de grijile mele. El face prea multe, dar eu cred că face prea puține. L-am privit cum privea în gol și m-am întrebat dacă așa trebuie să fie. Dacă la un moment dat, este normal să bați pasul pe loc într-o relație.

Mândria nu aduce nimic bun, fură sentimente și distruge vise. 

L-am privit în ochi și i-am spus: Hai să nu ne mai certăm pentru nimicuri. Eu te am pe tine, tu mă ai pe mine și orice s-ar întâmpla, aș vrea să-ți amintești că te poți baza pe mine. 

Omul pe care-l iubești nu este perfect. Nici nu trebuie. Tot ce contează este ca el să te facă fericită. Să râzi când ești cu el, să te simți cea mai frumoasă, să n-ai nevoie de privirile altora, să-i iubești parfumul, să călătoriți împreună și să poți fi tu.

Nu trebuie să te ascunzi de el: știe cum arăți, cine ești, îți cunoaște rănile și reușește să-ți aducă zâmbetul pe buze atunci când te simți tristă, dezamăgită sau nemulțumită. Să ai cu cine bea cafeaua dimineață, să ai cu cine petrece ziua de Duminică, să ai un om care te cunoaște și te alege în fiecare zi. Toate aceste lucruri îți amintesc că dragostea este complicată, dar merită fiecare clipă.

M-am ridicat, l-am îmbrățișat și am realizat cât sunt de norocoasă. În brațele lui mă simțeam unică, frumoasă și iubită. De ce ne certăm când am putea petrece acel timp iubindu-ne din ce în ce mai mult?