Deseori am fost intrebata: „care este genul tau de barbat”.

La inceput nu-mi pasa pentru ca nu vreau sa judec oamenii din viata mea, insa la un moment dat am realizat ca nu pot avea orice fel de om langa mine. Si nu o spun pentru ca vreau sa par aroganta, ci pentru binele celor care incearca sa ma abordeze gresit si care nu inteleg ca gusturile nu se discuta.

Nu ma refer doar la aspectul fizic – care conteaza, dar nu reprezinta totul – ci lucrurile care imi plac, activitatile, pasiunile mele si felul meu de a-mi petrece serile, diminetile si sfarsitul saptamanii. Da, in momentul de fata realizez ca am devenit mai complicata, mai pretentioasa cu riscul de a-mi petrece serile singura, urmarind un film care-mi place. O spun eu, insa sa stiti ca mai sunt femei ca mine, care isi doresc sa fie iubite si sa aiba o relatie matura, cu un barbat cum trebuie, nu un clovn care se rupe in figuri si se proteste. Da, nu ma suport barbatii care se fastacesc si se tot feresc. La varsta asta trebuie sa stii ce vrei, pe cine vrei si cand. Cum mai spuneam intr-un articol, nu mai am timp de pierdut.

Dezamagirile si relatiile facute praf oarecum ma urmaresc – nu stiu daca este chiar bine – si din acest motiv inainte de a ma implica astept ca omul din fata mea sa ma doreasca cu adevarat. Sa nu-si bata joc de ceea ce fac, sa am ce invata de la el, sa ne dorim lucruri impreuna si sa mergem in aceeasi directie.

Sa ne respectam proiectele si ambitiile in timpul saptamani ca apoi in fiecare zi sa ne intoarcem acasa si sa ne iubim. Prostii vor spune unii. Sa stiti ca se intampla in unele relatii si daca nu credeti in asta… problema voastra. Pentru ca dupa toti anii impreuna, ajungi sa infrunti monotonia daca n-ai destula grija de relatia ta.

Genul meu de barbat? O spune cuvantul in sine. Multi considera ca merita acest titlu, desi sunt doar niste baieti mofturosi care nu stiu a curta, isi urca posteriorul intr-o masina cica smechera, trimit un mesaj pe Facebook si cred ca fata/femeia care vrea ceva mai mult (un gest romantic sau o atentie) este prea aroganta si pretentioasa. Gresit. Femeia ofera totul cand este iubita CU ADEVARAT!

POZA AICI

FACEBOOK | INSTAGRAM | CARTEA EUSUNTFEMEIE