să te facă să crezi că nu esti suficient de frumoasă pentru el, că nu esti potrivită, că nu esti destul de atrăgătoare, că nu esti la nivelul lui.

Fără sau cu rea intenție, probabil va atinge răni, te va face să te simți din nou vulnerabilă, probabil o să-ți spună că el nu-si va bate joc de tine, profitând de prima ocazie pentru a-ți spune adio. Tu ascultă-mă pe mine, dacă instinctul tău de la inceput iți spune că acel om nu este sincer in totalitate, dacă ai cel puțin nouă puncte de intrebare, dacă mai treci cu vederea in legătură cu anumite comportamente dubioase, tu să nu ignori. Să nu faci ca de obicei, să mai lasi de la tine cu speranța că totul va fi bine. Să nu negi cine esti sau să te schimbi pentru că iți doresti să fii iubită. Nu mă intelege gresit, nu-ți spun să cauti perfecțiunea, nu-ți spun să iți doresti imposibilul: iți spun doar să nu te mulțumesti cu abureli si promisiuni, să nu dăruiesti prea mult unui om care nu te merită.

La un moment dat decizi să lasi armele jos, să nu mai calculezi orice si speri că lucrurile vor decurge de la sine. Uneori este bine, alteori te trezesti cu o nouă rană, o nouă dezamăgire pe care nu ti-o doreai. Atunci trebuie să o iei din nou de la capăt, ajungi să te gândesti că este mai bine singură, că bărbații nu mai sunt ce au fost, că mai bine te gândesti la ale tale. Este inevitabil. Este inevitabil atâta timp cât unii sunt atrasi doar de falsitate, nu stiu să aprecieze un sentiment sincer, nu stiu să iubească o femeie pentru cine este, nu pentru cum arată. Este inevitabil atâta timp cât unii bărbati nu vor responsabilități. Stii, o relație necesită dăruință. Este mai usor să pleci când lucrurile devin mai complicate. Ascultă-mă pe mine: toate trec. Si momentele astea grele, la un moment dispar si dupa regrete apare ambitia. Fruntea sus, meriți mai mult.