Fii bărbat și învață să recunoști când greșești. Învață să-ți ceri iertare când o dai în bară pentru a fi bărbat înseamnă să-ți asumi anumite decizii, să înfrunți obstacole și să lupți pentru femeia pe care o iubești.

Vrei o femeie demnă de respect? Oferă respect. Vrei o iubire sinceră, onestă și plăcută? Învață să te comporți frumos, demn și educat. Nu te ascunde după faptele femeii de lângă tine, nu faci decât să reacționezi, câteodată uiți că o relație înseamnă doi. Spui tu m-ai provocat, DAR NU TE ÎNTREBI DE CE S-A AJUNS AICI. 

Ce contează cine a fost înainte ta, pe cine a iubit sau cu cine a făcut dragoste?? Nu mai contează cine te-a rănit, femeia de lângă tine n-are legătură cu trecutul tău și atâta timp cât îți este aproape, te susține și te ascultă, merită tot respectul din partea ta.

Lasă geloziile, nu mai ești un adolescent: trebuie să înțelegi că pentru a clădi ceva împreună, trebuie să ai încredere. Trebuie să stai liniștit atunci când este cu prietenele sau când târzie de la muncă. Dacă nu crezi în femeia lângă care dormi noapte după noapte, ce rost mai are să-i tot spui că o iubești? Iubirea înseamnă libertate de a discuta despre orice, de a râde împreună, de a vă respecta unul pe celalalt.

Nu există relația perfectă, dar dacă o vrei și o iubești, amintește-ți că vorbele sunt nimicuri. Femeia nu uită, așa că nu sunt suficiente niște scuze pentru a șterge dezamăgirile sau promisiunile în vânt. De ce trebuie să o pierzi pentru a înțelege cât o iubești de mult? De ce spui mergi la altul dacă nu-ți convine? Crezi că este un obiect, o păpușă sau o jucărie?

Fii bărbat, ia-o în brațe, sărut-o când sunteți împreună, susține-o atunci când are nevoie de sprijin pentru a înfrunta obstacole, oferă-i libertatea de care are nevoie și învață să mai lași de la tine. Fii bărbat, respectă femeia de lângă tine. Vrei să trăiești în trecut sau vrei un prezent și un viitor frumos, lângă femeia iubită?