Femeile sunt complicate, asta se știe. Dar bărbații?

Femeile sunt greu de mulțumit, dar nici bărbații nu sunt prea deciși.

Să imi explice și mie cineva ce înseamnă „îmi placi” sau „ești drăguță”. Înseamnă azi te sun, mâine dispar, ieșim la un suc, zâmbesc frumos, dispar din nou, apar și îți spun că nu ai mai dat un semn de viață. Serios?! Domnilor, vreți doamne lângă voi, dar ce faceți pentru a le cuceri?

Câteodată am impresia că mai rău mă complic așteptând un semn. Vreau să fiu sinceră și să răspund celor care ne tot critică: astăzi femeia a devenit mult mai puternică și mai independentă, ne-am obișnuit că spiritul de inițiativă și deseori am fost nevoite să facem primul pas. Din acest motiv am ajuns să avem două moduri de a înfrunta o relație: fie ne piere interesul când vedem atâta amăgeală și abureală, fie ne încăpățânăm și luptăm pentru a-l cuceri. 

Este ușor să spui că-ți dorești o doamnă lângă tine, dar este greu să te porți ca un domn. Este ușor să spui că ești în căutarea unei iubiri adevărate, fără scopuri ascunse, dragoste ca în povești și așa mai departe. Adevărul este că până nu-ți faci de cap, orice ar face ea… tu te vei uita altundeva! Adevărul este că a iubi este o responsabilitate, ca o floare ce trebuie îngrijită zi după zi.

Unii spun că femeile au devenit prea aspre, prea pretențioase, prea independente și mofturoase. Unii spun că femeile nu mai sunt ce au fost, că acum au doar carieră sau bani în cap, că nu-ți mai face familie cu ele și că vor să ai tot gata pregătit. Da, unele caută asta. Problema este că de ele sunteți atrași, stimați domni.

Nu sunteți atrași din prima de modestie, simplitate și naturalețe. Trebuie să experimentați, să suferiți după cele care nu vă bagă în seamă ca apoi să înțelegeți că iubirea înseamnă altceva. Femeia pe care o ignorați astăzi, care vă scrie un mesaj politicos și nu este insistentă, vă place. Dar nu acum. Peste câțiva ani, când veți înțelege că tot experimentatul ăsta devine o pierdere de timp.

 

Poză>>pexels.com