Am pierdut prea multe nopți gândindu-mă la oameni care nu meritau nici măcar o secundă din viața mea, am iertat de prea multe ori și am acceptat prea multe scuze. Doar așa am realizat că nu-mi doresc un bărbat în viața mea doar pentru a avea o certitudine, o poveste cu care mă pot lăuda sau un destin așa cum toți se așteaptă. Nu-mi doresc un bărbat care nu știe să mă surprindă. Cum poți da încredere unei femei stând în fața unui joc? Dacă n-ai depășit acest stadiu, dacă nu-ți porți singur de grijă, dacă nu reușești să-ți calci o cămașă singur sau pur și simplu nu vrei pentru că ți se pare ceva femeiesc, cum poți visa la o familie?

Nu, n-am să-mi căut un bărbat doar pentru a avea ce spune la masa prietenelor logodite, n-am să mă mulțumesc cu o dragoste banală, cu o relație în care totul este decis și nu există loc pentru surprize.

N-am să mă mulțumesc cu primul care vine, doar pentru a-i spune bunicii mele că am un prieten și probabil mă voi mărita la vârsta la care se presupune că trebuie să o faci. N-am să mă simt exclusă doar pentru că în viața mea nu există un bărbat.

Femeie, ridică-te: un imperiu nu se clădește într-o secundă! Doar așa vei obține tot ce-ți dorești, luptând! Mi-am impus să nu depind de un bărbat, mi-am impus să mă las iubită și să mă dedic în totalitate bărbatului pe care îl iubesc! Pentru că nu l-am întâlnit, între timp TRĂIESC! Trăiesc cât pot de bine, fără prea multe responsabilități, înconjurată de oameni care mă respectă, de persoane care-mi oferă dragoste necondiționată! N-am nevoie de un bărbat pentru a-mi îndeplini visele, dacă-mi doresc ceva, lupt.

Când am să iubesc, am să iubesc fără griji și fără compromisuri. Ultimul bărbat din viața unei femei este cel mai norocos: primește dragostea cea mai mare, este rezultatul suferințelor din trecut. El trebuie să se simtă norocos pentru că va avea lângă el o femeie independentă, fericită și împlinită.

Femeia independentă, puternică și greu de cucerit este cea mai frumoasă. Femeia care știe ce vrea atrage mintea unui bărbat și-l ajută să crească, să-și dorească mai mult și să trăiască viața la maxim. Femeia care nu se mulțumește cu puțin este cea mai greu de cucerit: o știe și ea, din acest motiv stă retrasă și între timp clădește propriul imperiu.

Nu sunt soția ideală, nu mă pasionează gătitul, ador parfumurile și plimbările prin parc, serile petrecute în doi și culoarea negru. Iubesc sobrietatea dar ador să mă transform pentru omul pe care-l iubesc, ador să-l surprind și mă fac iertată cu un sărut. Nu sunt iubita ideală, nu-mi place să merg la sigur, îmi place riscul și caut în privirea unui bărbat îngeri care să-mi calmeze demonii. Nu sunt o gospodină, sunt femeie, amantă, prietenă și mister. Sunt bună și rea, depinde cum te porți; uit sau reproșez, depinde ce faci.

 

POZA VIA WEHEARTIT.COM