Femeia care a învățat să se iubească: privește în oglindă! Ești tu!

Oamenii rănesc și vorbele sapă în suflet. Simți durere, plângi după omul pentru care ai făcut atât de multe, te ascunzi de lume și îți reproșezi lucruri fără sens. Te consideri vinovată, deși realizezi că nu era vina ta dacă a plecat ca prostul, renunțând la voi pentru niște nopți în club sau pentru alți ochi în miez de noapte.

Tu ești femeia care a învățat să se iubească și, spre surprinderea tuturor, ai reușit să o faci fără ajutorul lui. Te-ai ridicat, ți-ai revenit și ai înțeles că o greșeală de genul te putea costa mai mult. Puteai ajunge lângă un om cu care aveai de împărțit doar patul, pentru că restul erau doar promisiuni, vorbe și fum. Tu ești femeia de ieri, însă ai în plus puterea, ambiția și perseverența de care uitasei.

Ai înțeles că pielea n-are sentimente, atingerea unui bărbat nu te ajută atâta timp cât sufletul lui  este gol. Ai învățat să înfrunți greutățile, să păstrezi cu egoism tot ce este al tău și să nu renunți la demnitate de dragul unui om care nu știe ce înseamnă a fi bărbat. Ai descoperit diferența dintre un băiat și un adevărat domn: ai înțeles lângă cine ai dormit atâtea luni și că toate florile, parfumurile și cadourile lui sunt zero.

Privește. Ai reușit. Ești o femeie puternică, frumoasă, dorită de mulți, ambițioasă și liberă. Da! Liberă! Ceea ce multe femei nu au! Libertatea de a alege, de a spune ce gândești, de a pierde nopți cu prietenele, de a sta în pijamale cu o cutie de înghețată, de a-ți cumpăra tot ce-ți place, de a merge înainte, de a te lăsa iubită. Și n-ai nevoie de cadourile lui, de mesajele lui de noapte bună atâta timp cât nu-ți este alături. Da, ai trecut peste toate și ești puternică. Tu ești femeia care a învățat să se iubească și acum ai nevoie de un om care să știe cum să te iubească. Între timp, trăiește-ți viața, fii o doamnă, educă-te, bucură-te de fiecare clipă și atinge-ți obiectivele.