Incă o dată abordez un subiect ce poate fi inutil sau banal pentru unele dintre voi, insă repetita iuvant (trăiască latina). 

In ultima perioada am avut ocazia de a asculta tinerele din jurul meu, am auzit discutii fara sa vreau, am analizat cum s-au schimbat generatiile si chiar mi s-a intamplat sa intru in contact cu tinere fete pentru a intelege cum le pot ajuta. La un moment dat am avut o discutia cu o tanără care abia se despărtise si credea ca totul in jurul ei este fără sens.

Stiu, daca ai trecut de acea etapă, in acest moment ridici ochii la cer si spui că astea nu-s probleme. Ok, la varsta ta probabil nu, insă ce trebuie să stii este ca s-au schimbat vremurile, totul s-a mutat in lumea virtuală unde, pe langă informatii mai mult sau mai putin utile, sunt si pericole.

In timp ce prietena mea se dispera, mi-a scăpat un fată dragă, ce-i cu tine? Parcă nu mă asculta si nu intelegea ce-i spun. Nu realiza ca incercam sa o ajut si se tot critica.

De ce acest articol? Pentru ca am tot analizat si am inteles ca s-a schimbat ceva, desi totul parca merge struna. Nu neg ca ma ingrijoreaza impactul pe care il poate avea aceasta realitate virtuala. Este greu să-i explici unei tinere la inceput de drum, care abia s-a indragostit, a descoperit ce inseamna sa ai fluturi in stomac si probabil a decis sa faca si pasul important cu acel baiat… ca relatiile pot dura pentru totdeauna asa cum se pot transforma intr-o lectie de viata.

Este greu sa explici ca nu este vorba doar despre aspect fizic pentru ca oricat de mult mascara si eyeliner ai aplica, dincolo de buzele dichisite cu rujul mat cumparat de la un brand cunoscut sau de hainele super cool, tot ce conteaza este atitudinea si increderea in sine. Ce-i drept, pe astea le dobandesti in timp. Ce-i drept, pana nu treci printr-o despartire parcă nu reusesti sa intelegi ce inseamna sa iubesti cu adevarat, dar daca se termina nu este un capăt de lume. Stii de ce este greu sa explici ca aspectul fizic nu este totul? Pentru ca este suficient sa te uiti prin mediul online si sa vezi cat conteaza imaginea!

Fata draga, ce-i cu tine? Te disperi pentru sfarsitul unei relatii cand ai toata viata inainte? Te certi cu prietenii si familia, te izolezi de toti doar pentru ca ai gresit si v-ati despartit sau pentru ca el nu te mai iubeste? Viata te va surprinde, trebuie sa te educi, sa alegi ce este bine si ce este rau, sa inveti, sa devii independenta si sa crezi in tine.  Zambeste, traieste si … capul sus! MEREU! Si incă un lucru: omul care te iubeste nu te face sa suferi.

SURSA POZA

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.