M-am imaginat altfel: m-am imaginat bărbat. Am acceptat provocarea, am decis să închid ochii și să gândesc bărbătește.

Dacă a fost greu? Habar nu am, rămâne de văzut. Dacă sunteți curioase, citiți mai departe! Atenție: dacă nu aveți imaginație, lectura n-are rost!

„Sunt un bărbat autentic, independent și ador provocările.

Ce fel de  femeie caut?

Am tot umblat, m-am dezbrăcat în fața multor femei, m-am prefăcut că sunt amuzat când eram obsedat doar de sânii ei, am fluierat după destule tipe mai mult sau mai puțin pe placul meu, riscând să par chiar mitocan, am dăruit flori, am oferit momente de tristețe, am înțeles ce-mi place la o femeie, am înțeles care sunt femeile de care trebuie să mă ascund, am învățat să deschid sutiene în câteva secunde, am sunat femeile care nu mă băgau în seamă, am evitat femeile îndrăgostite de mine la momentul greșit, am plâns și am dat motive pentru a plânge.

Acum am nevoie de o femeie, soție, prietenă și amantă. Da, nu le mai caut separat! Le vreau toate împreună!

Vrei să știi ce caut la ea? Vreau să cred că există femei unice, cu chef de viață. Vreau să cred că există femei care știu a se purta în public: nu-mi doresc o țață, îmi doresc o adevărată doamnă. Nu-mi doresc o sfântă, îmi doresc o femeie care-și iubește corpul și știe că poate scoate din minți un bărbat atunci când poartă acel sutien, acea rochie, acea cămașă! O femeie care știe ce vrea! Doamne, femeile din ziua de astăzi nu se mai iubesc pentru că noi, bărbații, nu le spunem prea des cât sunt de frumoase și unice! Caut și ofer! N-am crezut niciodată că relația înseamnă obligație! Într-o relație fiecare dăruiește pentru a fi fericit și împlinit!

Nu mă rupt în figuri prin mașini scumpe, nu ascult muzică la maxim dar nici nu-i judec pe ceilalți. Nu sunt mofturos, îmi place să trăiesc și vreau să mă bucur de fiecare moment. Nu sunt visul erotic al femeilor, am încetat să mai săr din pat în pat, am încetat să mai găsesc în sex un mod de a mă descărca. Vreau pasiune, vreau să-mi respect partenera și să încercăm lucruri noi, să călătorim, să facem ce ne taie capul.

Sexul? Nu există sex slab, nu există sex puternic: există sex fabulos, în doi. Nu vă mai ascundeți, sexul nu mai este un taboo! Hai să vă explic diferența între o femeie adevărată și o copie; să vă explic ce mă excită ca bărbat și ceea ce mă face să o consider ca o simplă aventură.

O femeie adevărată știe cum să atragă un bărbat, cum să-i dea peste cap simțurile. Ea reușește să-l facă să o dorească dintr-o privire. Buzele ei sunt orgasmul lui. Fără să-l atingă, ea trezește în el orice. Ea ar putea face din el tot ce-și dorește! Doamnelor, ce vreți mai mult? Nu trebuie să te dezbraci, nu trebuie să ai o bluză decoltată pentru a atrage privirile unui bărbat: ce mă atrage cel mai mult? Ceea ce nu pot vedea dar mă intrigă, ceea ce nu am atins dar aș vrea să o fac. Ceea ce văd imediat, ceea ce mi se oferă fără puțin sacrificiu și mister, mă plictisește.

Când sunt întrebat despre sex, eu răspund că nu-mi place să vorbesc despre ceea ce mă pasionează. Sunt gelos pe tot ceea ce-mi oferă satisfacție.

Când îi vreau doar trupul, nici nu o ascult. Când o vreau în viața mea, ascult fiecare cuvânt, doar așa o pot savura. Îmi place să privesc atunci când îmi povestește cum și-a petrecut ziua, îmi place să-i urmăresc buzele și să mi le imaginez pe pielea mea, îmi place să-i adulmec parfumul. O privesc și nu mă gândesc la ce i-aș face: femeia pe care mi-o doresc lângă mine dimineața nu are nimic în comun cu femeia pe care mi-o doresc doar pentru câteva ore. Pe prima trebuie să o fac să rămână; pentru ea trebuie să lupt zilnic. Femeile adevărate, cele pentru întreaga viață, trebuiesc cucerite în fiecare zi, în pat, în sufragerie, pe canapea, în bucătărie. Oriunde.

Îmi doresc o femeie care știe ce vrea și când vrea, o femeie care nu-mi dă prea multe explicații dar îmi împune să-i țin pasul. Să mă scoată din minți. Asta îmi doresc.Ce îi ofer? Dragoste. Sunt dispus să renunț la sex pentru că vreau să fac dragoste.”