L-am privit în ochi și cuvintele lui mi-au mângâiat sufletul: Ești frumoasă! Ești unică, femeie!

 

Mi-a strâns chipul între palme și m-am simțit unică. Am realizat că deseori m-am subestimat, că am fost cel mai răutăcios critic când venea vorba de mine și de așteptările pe care le aveam. Este bine să vrei mai mult, să cunoști ambiția și să nu lași ca viața să  treacă pe lângă tine dar la un moment dat, obosești. Din când în când, până și cea mai puternică și independentă femeie, are nevoie de susținere, de tandrețe și iubire. Ai nevoie de un om care să se uite în ochii tăi și să vadă ceea ce n-ai văzut nici măcar tu, tot ce-i mai frumos și pur în sufletul tău. Ai nevoie de un om care să te ia cu totul, să te prindă în brațe și să nu te lase.

Sincer, știu că mă pot descurca singură, că sunt suficient de independentă și niciodată n-am renunțat în fața greutăților însă de multe ori m-am simțit a nimănui, m-am simțit neînțeleasă, ca și cum omul de lângă mine cunoștea o limbă mie necunoscută. Să faci sex, să te arunci într-un pat și să te îmbraci la loc… este foarte ușor. Lucrurile se schimbă atunci când iubești, când te preocupi pentru omul de lângă tine și n-ai vrea să-l pierzi. Atunci riști și simți totul pe pielea ta.

Ca femeie, îmi doresc să fiu iubită și deseori uit că sunt unică în felul meu. Dacă îmi e teamă de suferință? Îmi este. De ce? Pentru că atunci când iubesc, ofer tot. Și când oferi tot, riști să pierzi tot.

poză – Geta Bagheta

Găsești romanul „Eu sunt femeie” pe Libris (Livrare Gratis în România) și  Bestseller (Livrare Gratis în Moldova și Internațional)

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.