[:ro]

Femeia care iti arata ca mai exista sinceritate, iubire si tandrete.

Te priveste si iti spune ca poti, ca ai sa reusesti si vei trece peste toate. Iti intelege toanele, te asculta cu rabdare si te ajuta sa-ti depasesti limitele, dovedindu-ti ca impreuna se poate ajunge mult mai departe.Si de vei pierde controlul, ea va ramane langa tine pentru ca nu te iubeste pentru ceea ce ai, ci pentru cine esti. Cu bune si rele. Femeia diferita, cea care priveste cu nepasare cand vine vorba de obiecte, cadouri si alte nimicuri. Ea stie ca familia, iubirea, sentimentele, sanatatea si sinceritatea sunt cele mai importante.

Femeia diferita, cea care vrea sa compuna din nou acel puzzle distrus de relatii prea frivole. Iubirea doare cateodata, dar este singurul sentiment pentru care merita sa risti. Sa nu o compari cu restul pentru ca ii vei face rau, probabil vei atinge o rana pe care a vindecat-o cu greu. Aminteste-ti ca rabdarea, respectul si increderea pot vindeca rani, suferinte si dezamagiri. Aminteste-ti ca ea nu este ca restul si daca vrei sa te trezesti dimineata in bratele ei, daca vrei sa ii vezi chipul pe perna din dreapta ta, trebuie sa intelegi ca ea este diferita. Mai sensibila, mai mofturoasa, mai impulsiva, mai romantica, mai prezenta decat restul.

Pentru ea conteaza sa fii langa ea, nu ce-i aduci in dar. Conteaza ceea ce sunteti astazi si ce veti face maine. Momentele impreuna, calatoriile, amintirile dulci de povestit candva. Si daca o vrei doar pentru o noapte, salut-o cu respect si pleaca. Pentru ca ea este mai mult. Ea este diferita.[:]