De mine ti-ai batut joc, ai crezut ca-mi arde de glume si promisiuni, ca ai sa ma convingi de fiecare data promitandu-mi ca te vei schimba. Cred ca la un moment dat m-ai subestimat crezand ca nu voi pleca de langa tine si ai inceput sa te comporti ca un strain, ai uitat de mine si eu  am inceput sa te alung din viata si din sufletul meu. Nu spun ca ai gresit doar tu, ar inseamna sa fiu falsa si sa nu-mi recunosc greselile.

Diferenta este ca tu ai ales sa renunti la mine crezand ca viata iti poate oferi ceva mai bun: nu te pot judeca, insa tind sa cred ca la un moment dat vei intalni o alta femeie si te vei gandi la mine, vei realiza ca nu-ti era asa de rau langa mine, ca o alta femeie care sa lupte pentru amandoi este greu de gasit, ca ambitia si caracterul meu puternic nu erau atat de insuportabile.

Dragul meu, sper sa nu intalnesti o femeie superficiala si fara ganduri serioase, altfel s-ar putea sa traiesti cu pareri de rau. Si nu-ti doresc sa ma compari cu ea, nu-ti doresc sa-ti evaluezi alegerile pentru ca sunt de parerea ca oamenii lupta pentru iubirea adevarata. Daca ai ales sa pleci probabil ca a fost mai bine asa, probabil ca nu ma iubeai suficient, probabil nu erai omul pentru tine… insa sper sa nu cauti ce ai pierdut intr-o alta femeie. Eu sigur nu ma mai intorc.

LINK POZA