Credeam ca glumeste. La ai ei 19 ani considera ca frumusetea este singura sursa de fericire.

Nu puteam sa o judec, daca te plimbi pe retelele de socializare vezi doar femei frumoase, cu fund bombat si buze perfecte, langa barbati bine facuti in piscine de lux, destinatii la care visezi, mancand fructe delicioase si afisandu-se cu haine de haine. Evident ca te intrebi, la un moment dat, de ce ea si eu nu. Mai pui si faptul ca societatea ne vrea perfecte, independente si romantice, muncitoare si femei de casa, aranjate si simple, modeste si cu self-confidence, la un moment dat oricare adolescenta sau femeie s-ar intreba: doar femeile frumoase merita sa fie fericite?

Pana la urma, ce inseamna fericirea. Cred ca acolo se afla diferenta: pentru unii fericirea inseamna lux, bani, bijuterii, telefoane scumpe, masini de masini si haine de la mare case de moda (deseori purtate cu mult prost gust, alteori frumos aranjate si potrivite). Pentru altii fericirea inseamna sa intalnesti persoana potrivita si sa te iubeasca pentru cine esti, nu ceea ce ai.

Evident, mai exista un adevar la mijloc, dar cum sa-i explici ca mai exista si femei norocoase, care sunt fericite si iubite, dar nu doar pentru ca sunt frumoase, ci pentru felul lor de a fi. Apoi sunt cele care isi vand sufletul si valorile pentru o masina scumpa (sa-mi explicati care este sensul sa te plimbi cu ditamai masina – personal iubesc masinile la mana a doua sau calatoriile cu trenul, insa gusturile nu se discuta) femei pe care nu le inteleg, dar nu le pot judeca. Doar ele stiu ce este in sufletul lor placat cu aur.

Asadar, doar femeile frumoase merita sa fie fericite? As raspunde ca depinde ce fel de frumusete. Cea exterioara dispare mai repede decat crezi.

Dupa ce ca noi femeile nu ne prea sustinem intre noi….retelele de socializare nu ne ajuta si cladesc in noi un soi de spirit de competitie.

Am privit-o si i-am spus: fiecare femeie merita sa fie fericita. Aminteste-ti ca atragi ceea ce esti, fii tu si nu incerca sa pari o alta persoana. Au fost momente in care mi-am dorit sa fiu mai fragila, sa nu mai fui asa de descurcareata si sa ofer omului de langa mine sansa de a-mi arata ce poate face, insa apoi m-am dumirit si am realizat ca nu-mi pot impune o chestie si un comportament care nu-mi apartine, viata este a mea si sunt femeia care sunt. Cu celulita, cu vergeturi, cu niste cosuri inainte de ciclu, schimbatoare, suparacioasa. Dar asta nu inseamna ca nu am dreptul la fericire. Pentru ca aceasta depinde de cum vezi viata, de frumusetea din sufletul tau.

SURSA POZA