Din cauza celor ca tine am ajuns sa nu-mi iubesc corpul, sa cred ca sunt intr-o constanta competitie cu femeile din jurul meu pentru a te pastra langa mine. Din cauza celor ca tine exista femei care se ascund de oglinzi si cred ca viata lor depinde de forma ochilor, buzelor, de inaltime sau greutate. Pentru mult timp am crezut ca trebuie sa-ti fiu pe plac, sa ajung la nivelul tau, sa fiu pe faza altfel te-as fi putut pierde. Cand imi spuneai ca m-am mai ingrasat tu nu o spuneai din dragoste si dorinta de a ma proteja.

Cand imi spuneai ca sunt frumoasa priveai catre alte femei. Din cauza barbatilor ca tine ajungem sa ne simtim ca niste obiecte intr-o vitrina, sa avem complexe, sa ne ascundem celulita si ridurile, sa alergam ca disperatele pe banda pana intelegem ca ar trebui sa facem asta pentru noi, pentru a avea o relatie frumoasa cu felul nostru de a fi si cu aspectul nostru fizic.

Hai sa-ti mai spun ceva: din cauza celor ca tine, gentlemeni inchipuiti si increzuti, am ajuns sa cred ca nu voi avea o relatie frumoasa. La un moment dat credeam ca nu o merit pentru ca nu sunt suficient de perfecta si frumoasa: ce prostii. A fost nevoie ca un alt barbat – mai matur, mai sincer, mai atent – sa-mi vindece ranile facute de altii. Altii care n-au meritat nici macar un gram de atentie, care n-au meritat lacrimile mele si daca stau sa ma gandesc nu erau la nivelul meu. Pentru ca eu eram prea mult pentru ei.

PHOTO FROM HERE

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.