Desi titlul este cât se poate de clar, subiectul merită atentia noastră.

Să fim sincere de la inceput si să recunoastem că ne plac băietii rebeli, cei care ne ignoră si ne răspund la mesaje după ce noi am epuizat toate energiile si ne-am făcut filme mai ceva ca la Hollywood. Problema este a noastră in acest caz: am fost oarecum obisnuite cu perceptia ca trebuie să salvăm oamenii si deseori ajungem să credem că putem schimba un om, evident se speră in mai bine.

Dacă n-ai intalnit până acum un bărbat superficial, esti o norocoasă si ai scăpat de o mare durere de cap… si suflet.

Acesti domni au un charm deseobit, te imbrobodesc de ajungi sa crezi ca ai luat-o razna, ca te-ai indragostit pana peste cap si ca incepi sa exagerezi. Te cuceresc cu mesaje si apoi incep cu ignore, scuze peste scuze, abureli si alte treburi. Vei reactiona in functie de experientele tale. La un moment dat, daca ai mai patit-o, ii vei trata si tu in acelasi mod si atunci sa castige care e mai ambitios. Vei vedea ca daca ignori un barbat superficial – tipul acela care nu iti poate spune ca te iubeste pentru ca nu este genul, cel care vrea sa arati perfect si posteaza selfiuri in care arata ce misto este el – te va cauta la un moment dat. Pentru ca ei nu sunt obisnuiti cu indiferenta, tu trebuie sa-i cazi la picioare… intelegi? (hahahahahah)

Diferenta dintre un barbat cu intentii serioase si un barbat superficial este destul de clara: primul nu promite, ci dovedeste. Al doilea se place mai mult pe el decat pe tine. Primul chiar tine la tine. Al doilea… depinde de ce-i mai apare prin drum. Primul vrea sa te vada zambind si este atent la acele nimicuri importante pentru tine. Al doilea spune ca nu are timp, nu este cu dulcegariile si „asa este el”. Primul nu-si ascunde slabiciunile, al doilea incearca (am ales verbul potrivit) sa para cel mai misto barbat pentru ca aparentele conteaza. Atentie: nu tot ce zboara se mananca. Un costum elegant nu inseamna neaparat intentii serioasa. Cand totul pare perfect, cauta verigheta sau … detalii ascunse.

Primul te respecta, al doilea te place. Primul te face sa razi cu lacrimi, al doilea te face sa-ti pierzi noptile asteptand un semn. Ah, primul te suna si iti raspunde la un mesaj, al doilea… raspunde cand are timp si CHEF. Problema este ca uneori barbatii seriosi se pierd printre indivizii astia fara caracter si suntem atat de obisnuite cu indiferenta si raspunsuri nasoale … incat atunci cand primim tandrete si iubire nu stim ce sa facem si fugim. Sa nu faceti asta. Barbatul care va iubeste cu adevarat nu este un fraier sau un om fara caracter, din contra…

SURSA POZA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.